ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη πα-"τέρας" που έβαλε την κόρη του να καταπιεί 100 κάψουλες κοκαΐνης

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η εντεκάχρονη παραπονέθηκε ότι πονούσε πολύ όταν επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας της..



Ένας Κολομβιανός που κατηγορείται ότι ανάγκασε την 11χρονη κόρη του να καταπιεί 104 κάψουλες με κοκαΐνη συνελήφθη χθες Παρασκευή κοντά στην πόλη Κάλι, στη δυτική Κολομβία, ανακοίνωσε εισαγγελική πηγή.
Ο Ντιέγκο Φερνάντο Μανσίγια Αγκιλάρ, φυγόδικος από την περασμένη εβδομάδα, όταν το παιδί του εισήχθη σε νοσοκομείο, καταζητούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, χρησιμοποίηση ανηλίκου για την τέλεση αδικήματος και εμπορία ναρκωτικών, σύμφωνα με την ίδια εισαγγελική πηγή.

Συνελήφθη σε ένα σπίτι στην επαρχία, στον δήμο Σανταντέρ του Κιλιτσάο, 30 χλμ. από την Κάλι, την πόλη κατοικίας του.

Οι αρχές προσέφεραν αμοιβή 20 εκατομμυρίων πέσος (περίπου €7.450), ένα ποσό 30πλάσιο του κατώτερου μηνιαίου μισθού στην Κολομβία, για πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψή του, αφότου η υπόθεση αυτή ήλθε στη δημοσιότητα προκαλώντας έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η εντεκάχρονη παραπονέθηκε ότι πονούσε πολύ όταν επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας της έπειτα από μια επίσκεψη στο σπίτι του πατέρα της. Διακομίστηκε στα επείγοντα ενός νοσοκομείου. Οι γιατροί ανακάλυψαν μέσα στο σώμα της τις κάψουλες που περιείχαν συνολικά 500 ως 600 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο πατέρας ήθελε να χρησιμοποιήσει την κόρη του —να την κάνει «μουλάρι», στην αργκό των λαθρέμπορων ναρκωτικών— προκειμένου να μεταφέρει τα ναρκωτικά στην Ευρώπη, πιθανόν στην Ισπανία.

Η Κολομβία κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις στην παραγωγή κοκαΐνης παγκοσμίως, μαζί με το Περού. Το 2013 στη χώρα αυτή παρήχθησαν περίπου 290 τόνοι του συγκεκριμένου ναρκωτικού, σύμφωνα με την υπηρεσία του ΟΗΕ για την καταπολέμηση της εμπορίας ναρκωτικών και του εγκλήματος (UNODC).



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου