ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Πλήρωσαν 125 ευρώ πρόστιμο για κακή κριτική στο TripAdvisor

Περιέγραψαν το ξενοδοχείο ως «σαπισμένο, βρωμερό χαμόσπιτο»
Υπό εξέταση έχουν τεθεί οι ισχυρισμοί ενός ζευγαριού πως τιμωρήθηκε με πρόστιμο από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε, επειδή το περιέγραψε ως «σαπισμένο, βρωμερό χαμόσπιτο» (rotten, stinking hovel)
στην κριτική που έκαναν στην ταξιδιωτική ιστοσελίδα TripAdvisor.


Ο Τόνι και η Τζαν Τζένκινσον, που ξεκίνησαν από το Γουαϊτχέιβεν με προορισμό την Οξφόρδη, αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα ξενοδοχείο στο Μπλάκπουλ, ονόματι Μπρόντγουεϊ. Όλα έβαιναν καλώς, όταν αργότερα ανακάλυψαν πως η πιστωτική κάρτα, την οποία χρησιμοποίησαν για να πληρώσουν για τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, είχε χρεωθεί με 125 ευρώ παραπάνω, σαν ποινή, εξαιτίας της κακής κριτικής που ανάρτησαν στο διαδίκτυο.



Παρά το γεγονός πως ο διευθυντής του ξενοδοχείου δεν ήταν διαθέσιμος για να σχολιάσει το γεγονός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στους Τζένκινσονς δόθηκε φόρμα προς υπογραφή, στην οποία μεταξύ άλλων αναφερόταν: «Παρά το γεγονός πως κατ' επανάληψη επισκέπτες και ζευγάρια, λατρεύουν το ξενοδοχείο μας, στους φίλους και στην οικογένειά σας μπορεί να μην αρέσει. Για κάθε κακή κριτική σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, ο οργανωτής του εκάστοτε γκρουπ, θα τιμωρείται με 125 ευρώ πρόστιμο».

Παρ'όλα αυτά η κριτική του ζευγαριού ήταν ιδιαιτέρως καυστική, καθώς αποκάλυπτε την πλήρη έκταση του αρχικού τους χαρακτηρισμού: «Υπήρχαν οδηγίες για το πώς να κάνεις ένα τηλεφώνημα, χωρίς να υπάρχει τηλέφωνο! Η ταπετσαρία διαλυόταν στους τοίχους, το χαλί ήταν λεπτό, βρώμικο και λεκιασμένο. Το κρεβάτι ήταν το κάτι άλλο, πρέπει να είχε βγει από την κιβωτό, ενώ τα ελατήρια στο στρώμα σου έκαναν επίθεση το βράδυ».

Συνεχίζοντας στην περιγραφή του ο Τόνι, χαρακτήρισε το πρωινό ως «αστείο» καταλήγοντας: «Αυτό το μέρος πρέπει να κλείσει, δεν ξέρω αν το έχουν επιθεωρήσει ποτέ κι αν το έχουν κάνει δεν ξέρω γιατί κρίθηκε κατάλληλο!! Αν σας προτείνουν να μείνετε για ένα βράδυ με 13 σεντς, σας κλέβουν!! ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ!!!».

Παρ' όλα αυτά μια άλλη κριτική στο Booking.com περιέγραφε πως το ξενοδοχείο έχει ζεστά δωμάτιο και διακοσμημένα παραδοσιακά, ενώ άλλη κριτική ανέφερε, πως το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, προσφέρει από ένα απλό χαλαρωτικό διάλειμμα, μέχρι διακοπές γεμάτες διασκέδαση. Μάλλον κάποιοι φοβήθηκαν το πρόστιμο.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου