ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Μέγα σκάνδαλο στον Αγ. Κοσμά . Πάνω από 1εκ ευρώ έκαναν φτερά

Οσμή σκανδάλου όμοιο του οποίου δεν έχει ξανασυμβεί σε αθλητικό κέντρου βγαίνει από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, λίγο καιρό πριν αυτές
παραδοθούν στους νέους ιδιοκτήτες που θα επενδύσουν στο Ελληνικό.



Μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που διέταξε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός στις 7 Νοεμβρίου βρέθηκε «μαύρη τρύπα» στη διοίκηση του ΕΑΚΝ που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ξεπερνάει το 1 εκ ευρώ.

Από εκείνη την ημέρα είναι άφαντος ο πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου Κωνσταντίνος Πρίφτης για τον οποίο πριν λίγα εικοσιτετράωρα η αρμόδια εισαγγελέας Ελένη Ράϊκου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης.

Ωστόσο το ...εκλεκτό μέλος της ΔΗΜΑΡ έχει χαθεί από προσώπου γης και ουδείς γνωρίζει που βρίσκεται. Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι και με αφορμή τον τραυματισμό ενός αθλητή των καταδύσεων στο καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά λόγω διαβρωμένων υλικών ο Γιάννης Ανδριανός είχε ζητήσει την παραίτηση του κύριου Πρίφτη από την θέση του προέδρου του ΕΑΚΝ χωρίς ποτέ να την αποδεχθεί.

Τα απόνερα της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο αθλητικό κέντρο είναι μεγάλα και ήδη όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις κινδυνεύουν με λουκέτο αφού δεν υπάρχουν χρήματα στο ταμείο να καλυφθούν τα τρέχοντα έξοδα. Ανάμεσα σε αυτές τόσο οι πισίνες του Αγίου Κοσμά που κολυμπάνε εκατοντάδες παιδιά και πολλές ομάδες αλλά και η πισίνα «Πέτρος Καπαγέροφ» στον Πειραιά που χρησιμοποιούν ως έδρα η ανδρική και γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που αμφότερες εκτός τις εγχώριες έχουν και διεθνείς υποχρεώσεις.

Όμηροι της κατάστασης και οι περίπου 50 υπάλληλοι του Αθλητικού Κέντρου , από καταγγελία των οποίων ξεκίνησε η έρευνα, που δεν μπορούν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου