ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Στη δικαιοσύνη 30χρονη για ερωτικές επιστολές σε... 9χρονο!!

Να... κλεφτούν προέτρεπε μια 30χρονη γυναίκα μέσω των περίπου 20 ερωτικών επιστολών που έστειλε σ' ένα 9χρονο αγόρι. Οι επιστολές ήταν γεμάτες...
καρδούλες, και έγραφε για τον έρωτά και τα όνειρά της, δηλαδή να το σκάσουν μαζί, να κάνουν παιδιά και να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους, μαζί.


Η 30χρονη εργαζόταν στο δημοτικό σχολείο που φοιτούσε ο 9χρονος σε χωριό κοντά στο Περιγκέ, στη Γαλλία. Η γυναίκα παραδέχθηκε ότι εκείνη έστελνε τις επιστολές, μετά τη μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του παιδιού το Δεκέμβριο του 2013. Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που παρήγγειλε ο εισαγγελέας έδειξε ότι η 30χρονη δεν έπασχε από κάποια ψυχική ασθένεια και η υπόθεση έκλεισε.

Αρχές Οκτώβρη οι γονείς του 9χρονου κατέθεσαν νέα μήνυση για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 15 ετών και "σεξουαλική κακοποίηση". "Εγώ θέτω ένα απλό ερώτημα: εάν επρόκειτο για έναν άνδρα που έγραφε παρόμοιες επιστολές σε ένα παιδί 9 ετών, πιστεύετε ότι η αντίδραση της δικαιοσύνης θα ήταν ίδια;" είπε η δικηγόρος σε συνέντευξή της στα μέσα ενημέρωσης της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου