ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Σάπισαν στο ξύλο τη γυναίκα Barbie: Την έδειραν και προσπάθησαν να την πνίξουν!!!


Η νεαρή που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο σαν την γυναίκα-Μπάρμπι δέχτηκε επίθεση στο δρόμο από αγνώστους οι οποίοι την γρονθοκόπησαν και της χτύπησαν πολλές φορές το...

κεφάλι.




Η Βαλέρια Λουκιάνοβα δέχτηκε την επίθεση έξω από το σπίτι της στην Οδησσό της Ουκρανίας και όπως καταγγέλλει η ίδια τα τελευταία δύο χρόνια άγνωστοι την έχουν βάλει στο στόχαστρο και της επιτίθενται λεκτικά και σωματικά κάποιες φορές. Οι δράστες δεν λήστεψαν το μοντέλο αλλά την χτύπησαν πολλές φορές στο κεφάλι και το σαγόνι ενώ έχει τραύματα στο πρόσωπο και τα χείλη της.

«Μου επιτέθηκαν έξω από την είσοδο του σπιτιού μου» είπε η Βαλέρια στην Daily Mail και συνέχισε: «είχα μόλις γυρίσει από τα ψώνια και κουβαλούσα τις τσάντες όταν ξαφνικά δύο άνδρες άρχισαν να με χτυπούν. Δεν μου είπαν απολύτως τίποτα ούτε προσπάθησαν να με ληστέψουν. Όλα έγιναν χωρίς να το καταλάβω και ξαφνικά βρέθηκα κάτω και να με χτυπούν δύο άνδρες στο κεφάλι και στο σαγόνι. Ένας από αυτούς προσπάθησε να με πνίξει!».

Η “ανθρώπινη Μπάρμπι” ισχυρίζεται πως δεν την έπνιξαν επειδή στη συνέχεια εμφανίστηκε η γειτόνισα της και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
 

usay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου