ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Σάλος με τα δελτία του Τζόκερ, στο γραφείο του Κάρολου Παπούλια (φωτο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία από τις συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, στις οποίες διακρίνεται καθαρά μια
θήκη με δελτία του Τζόκερ στη βιβλιοθήκη του Προέδρου.


Ούτε τον Ανώτατο Άρχοντα της χώρας δεν άφησε αδιάφορο όπως φαίνεται ο «πυρετός του Τζόκερ» που έχει καταλάβει την τελευταία εβδομάδα ολόκληρη τη χώρα, ύστερα από τα διαδοχικά Τζακ Ποτ.

Ο Κάρολος Παπούλιας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κληθεί επίσημα στην κλήρωση της Πέμπτης, όπου ως πρώτος πολίτης της χώρας θα τιμήσει με την παρουσία του το γεγονός και θα κληθεί να πατήσει το κουμπί της κληρωτίδας.

Επίσης ο Πρόεδρος, ανάμεσα στα άλλα θέματα που συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Αντώνη Σαμαρά, κατά τη διάρκεια των διαδοχικών τους συναντήσεων, ήταν και οι τυχεροί αριθμοί. Μάλιστα ζήτησε από τους δύο αρχηγούς, να συμπληρώσουν ένα δελτίο, προκειμένου να διαπιστώσει ποιός από τους δύο βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Από την Προεδρία της Δημοκρατίας πάντως, ανακοινώθηκε ότι τα δελτία του Τζόκερ, βρέθηκαν εκεί, προκειμένου ο Πρόεδρος να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες τις τελευταίες ημέρες.

Τέλος, έγκυροι πολιτικοί αναλυτές, καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι με τον τρόπο αυτό, ο Πρόεδρος θέλησε να στείλει μήνυμα ότι το Τζακ Ποτ, αποτελεί τη μόνη βιώσιμη έξοδο από την κρίση.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα).


Nίκος Ζαχαριάδης – Protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου