ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Είναι πολλά τα λεφτά...

Μεγάλο ξεκαθάρισμα λογαριασμών παλαιών και νέων εμπόρων όπλων στην Ελλάδα βρίσκεται, απ’ ότι μαθαίνει το antinews, σε εξέλιξη.
Μια σειρά από περίεργες υποθέσεις που άνοιξαν ξαφνικά δείχνουν ότι θα χυθεί αίμα στην αρένα προκειμένου να βγουν στην επιφάνεια άλλοι προμηθευτές που θα διεκδικήσουν την πίτα. Άλλωστε, μπορεί τώρα η Ελλάδα να αδυνατεί να κλείσει εξοπλιστικά προγράμματα – μαμούθ, ωστόσο, τα επόμενα χρόνια θα ανοίξει πάλι η αγορά αφού είναι απαραίτητος ο εκσυγχρονισμός των Ενόπλων Δυνάμεων. Αεροπλάνα, τανκ, ελικόπτερα κ.λπ. θα παρελάσουν την επόμενη δεκαετία από την Ελλάδα και οι έμποροι όπλων σπεύδουν από τώρα να κάνουν συμφωνίες, αφού πρώτα εξοντώσουν τους παλιούς μεσάζοντες.

Ωστόσο, ο πόλεμος των εμπόρων όπλων έχει και πολιτικό ενδιαφέρον αφού ποτέ οι μεσάζοντες δεν έκαναν μόνοι τη δουλειά. Κάποιοι επιχειρούν να εκβιάσουν το πολιτικό σύστημα και ήδη ακούγονται διάφορα ονόματα υπουργών που ενεπλάκησαν σε εξοπλιστικά προγράμματα. Πρόκειται για υποθέσεις που μπορούν να ανατρέψουν το πολιτικό σύστημα και όποιος έχει τα στοιχεία κρατάει… πυρηνικές βόμβες.

Μέσα σε μία εβδομάδα βγήκαν ξανά στην επικαιρότητα δύο υποθέσεις που αφορούν τα εξοπλιστικά. Εντελώς ξαφνικά άνοιξε η υπόθεση Καρατζαφέρη και τα εκατομμύρια που είχε στις off shore. Κάποιοι συνέδεσαν την υπόθεση με τα πολιτικά πράγματα, ωστόσο, η πραγματική αιτία φέρεται να είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών για το οποίο λέμε.

Σε μεγάλο μέρος της πιάτσας ήταν γνωστό ότι ο Καρατζαφέρης είχε υπεράκτιες εταιρείες και φέρεται να «έπαιζε» με συγκεκριμένους προμηθευτές εξοπλιστικών. Ο ίδιος λέει ότι είναι πλεκτάνη, όμως, όσο στριμώχνεται θα ανοίξει κι αυτός τα χαρτιά του, και σίγουρα έχει ονόματα να δώσει. Βέβαια η πιάτσα λέει ότι αν ο Καρατζαφέρης πήρε 1,2 ή 3 εκατ. ευρώ αν και ήταν μόνο βουλευτής ή αρχηγός κόμματος, σκεφτείτε τι πήραν υπουργοί και βουλευτές.

Την ίδια χρονική στιγμή ξανανοίγει –εντελώς τυχαία- και ο φάκελος Λιακουνάκου. Η Αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι και το γραφείο του και λένε –κατά σύμπτωση- ότι βρήκαν σημαντικό αρχείο με διευθύνσεις και ονόματα που έκρυβε στο υπόγειό του. Όμως, κι αυτό δεν είναι τυχαίο αλλά εντάσσεται στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στο παρασκήνιο.

Δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι πριν μερικές ημέρες ο προφυλακισμένος για τις μίζες Αντώνης Κάντας, ισχυρός άνδρας στο Πεντάγωνο όταν έρεε το χρήμα, κατέθεσε στον εισαγγελέα και έδωσε το όνομα του επιχειρηματία Σ. Κομνόπουλου, ο οποίος καταγγέλθηκε από τον Κάντα ως τον άνθρωπο που τού έδωσε 400.000 ευρώ για τους πυραύλους Exocet. Είναι όμως το ίδιο πρόσωπο που βάζει στην off-shore Catalina του Καρατζαφέρη 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Εντελώς τυχαίο είναι ότι μετά από αυτή την κατάθεση του Κάντα αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους;

Και πάλι την ίδια χρονική στιγμή καλούνται για εξηγήσεις στην ελληνική δικαιοσύνη 13 Γερμανοί, για εξοπλιστικά προγράμματα της Rheimental.

Από την άλλη, στη δημοσιογραφική πιάτσα ακούγεται ότι έχουν φτάσει στα χέρια εκδοτών χαρτιά με διευθύνσεις, ονόματα, λογαριασμούς και υπεράκτιες εταιρείες ανθρώπων που εμπλέκονται σε προμήθειες για εξοπλιστικά προγράμματα. Και ότι το επόμενο διάστημα θα δούμε πολλά πρωτοσέλιδα με διάφορες αποκαλύψεις και «αποκαλύψεις». Δείτε π.χ. σήμερα το Πρώτο Θέμα, τη Real και άλλες εφημερίδες…

Τα λεφτά είναι πολλά, άλλωστε η αγορά λέει ότι οι μεσάζοντες έπαιρναν, και παίρνουν το 10% των χρημάτων που δίνονται για εξοπλιστικά. Και μην ξεχνάμε ότι επί ΠΑΣΟΚ δόθηκαν δισεκατομμύρια. Ο Ακης είναι φυλακή, ο Σμπώκος το ίδιο ενώ εκκρεμούν υποθέσεις του Γιάννου.

Συμπέρασμα; Έρχεται πολύ άγριος πόλεμος. Πόλεμος με όπλα αληθινά που μπορούν να «σκοτώσουν» το πολιτικό σύστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου