ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Να ρωτήσουμε πρώτα τον Αλβανό για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του;

Απίστευτα πράγματα όταν κυκλοφορούν εγκληματίες από την Αλβανία, την Τσετσενία ή όπου αλλού
Φωτο: Imerisia.gr

Τα όσα συνέβησαν στο Μικρολίμανο τα ξέρουμε όλοι και τα έχουμε δει αλλά ας τα θυμίσουμε: Αλβανός κακοποιός, μέλος της Αλβανικής μαφίας, προφανώς πνιγμένος στην κοκαΐνη
και χωρίς αίσθηση της ανθρώπινης ζωής, παίρνει ένα καλάσνικοφ και γαζώνει κέντρο διασκέδασης στο οποίο υπάρχουν πάνω από 100 άτομα. Από θαύμα μόνο δεν σκοτώνεται κανείς επί τόπου, τραυματίζονται 15 ενώ κάποιοι κινδυνεύουν ακόμη και σήμερα.


Ο δράστης φεύγει σαν κύριος, τον καταγράφει η κάμερα και τώρα κρύβεται, ενδεχομένως να έχει περάσει τα σύνορα της Ελλάδας προς την Αλβανία. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό καθώς είναι ζήτημα τιμής να τον συλλάβει αλλά και επειδή φοβάται ότι μπορεί να προκαλέσει μακελειό.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο εξαιρετικά επικίνδυνο ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να σκοτώσει, να πάρει ομήρους, να πυροβολήσει αστυνομικούς. Γενικά είναι μια κινούμενη βόμβα που κυκλοφορεί ανάμεσά μας και καλύτερα είναι να εξαφανιστεί με κάθε τρόπο.

Είναι 31 ετών ο συγκεκριμένος Αλβανός, δηλαδή γεννήθηκε μετά το πρώτο κύμα των Αλβανών που ήρθαν στην Ελλάδα. Τότε που είχαν ανοίξει και τις φυλακές και έφυγε κάθε καρυδιάς καρύδι.

Είναι επομένως ενός νέου κύματος δολοφόνων που ήρθαν στην Ελλάδα και λυμαίνονται τη νύχτα. Οι Αλβανοί κακοποιοί θεωρούνται από τους πλέον σκληρούς δολοφόνους. Επιλέγονται για να εκτελούν συμβόλαια, είναι πρωτοπαλίκαρα μαφιόζων και εκβιαστών της νύχτας. Είναι γενικά μια ομάδα δολοφόνων που δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή. Ένας από αυτούς είναι και ο πιστολέρο του Μικρολίμανου που πρέπει άμεσα να «απασφαλιστεί» γιατί δεν αποκλείεται να ζήσουμε νέα υπόθεση «Σορίν Ματέι».

Και βεβαίως είναι ντροπιαστικό να υπάρχουν διατάξεις που λένε ότι για να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία ενός επικίνδυνου εγκληματία πρέπει να τον... ρωτήσουν πρώτα αν το δέχεται ή να θυροκολλήσουν την απόφαση στο σπίτι του. Απίστευτα πράγματα όταν κυκλοφορούν εγκληματίες από την Αλβανία, την Τσετσενία ή όπου αλλού.

Κατόπιν εορτής και μετά το μακελειό στο Μικρολίμανο, ο υπ.Δικαιοσύνης αλλάζει επιτέλους την απίστευτη αυτή διάταξη.

Το κείμενο της τροπολογίας με την οποία θα είναι δυνατή η άμεση δημοσιοποίηση της φωτογραφίας δραστών ειδεχθών αδικημάτων για την προστασία της δημοσιάς ασφάλειας, θα κατατεθεί άμεσα, στη Βουλή.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου