ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Κλειστή η πόρτα της Ν.Δ για τον Καρατζαφέρη

Κλειστή παραμένει η πόρτα της Νέας Δημοκρατίας για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη επιβεβαιώνουν γαλάζιες πηγές.



Οι πληροφορίες πως ερευνάται το ενδεχόμενο εμπλοκής του κ.Καρατζαφέρη σε σκάνδαλο εξοπλιστικών γύρω από την εξαγορά ελικοπτέρων Super Puma με τον αρμόδιο εισαγγελέα να ζητά ενημέρωση από τη Βουλή ως προς το εάν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει συμπεριλάβει στο πόθεν έσχες του δύο υπεράκτιες εταιρείες στην Καραϊβική, έφεραν σε δύσκολη θέση όσους είχαν ανοίξει ζήτημα επαναπροσέγγισης του κ.Καρατζαφέρη με τη Ν.Δ, καθώς παρόλο που δεν μπορεί βεβαίως κανείς να προδικάσει το αποτέλεσμα της έρευνας, υπάρχει ζήτημα σε επίπεδο πολιτικών εντυπώσεων.

Υπέρ της επιστροφής Καρατζαφέρη στη Ν.Δ είχαν ταχθεί με δημόσιες δηλώσεις τους οι Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, ενώ αντίθετη άποψη φέρονται να είχαν ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Γαλάζια στελέχη τονίζουν πάντως σε κάθε περίπτωση ότι το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει και παραπέμπουν στην ολοκλήρωση της έρευνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Καρατζαφέρης έχει καταθέσει ένσταση στο εκλογοδικείο μετά τις ευρωεκλογές, υποστηρίζοντας ότι είναι αντισυνταγματικό το πλαφόν του 3% για την είσοδο στο Ευρωκοινοβούλιο και αιτούμενος να δοθεί στο ΛΑΟΣ (το οποίο έλαβε 2,7% κάνοντας ένα εντυπωσιακό come back τον περασμένο Μάιο) μια από τις έδρες της Χρυσής Αυγής. Εφόσον κέρδιζε την υπόθεση αυτή, θα είχε ένα “χαρτί” προκειμένου να διαπραγματευθεί την επιστροφή του στη Ν.Δ, η οποία είχε συναντήσει ούτως ή άλλως σφοδρές αντιδράσεις από τους καραμανλικούς.

Όλα αυτά όμως “παγώνουν” πλέον, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για τις off shore και τα εξοπλιστικά.



news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου