ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Εδώ ο κόσμος χάνεται και το ΠΑΣΟΚ «χτενίζεται»

Ενορχηστρωμένη επίθεση δέχεται ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην πιο κρίσιμη στιγμή των διαπραγματεύσεων αποχώρησης της τρόικας.

Δηλαδή εδώ ο κόσμος χάνεται και το ΠΑΣΟΚ «χτενίζεται»


Στο πάλαι ποτέ Κίνημα όμως οι καρέκλες ήταν πάντα πρώτη προτεραιότητα. Μετά την πολιτική πλατφόρμα που κατέβασε ο ΓΑΠ, η οποία έχει ουσία αν παραγνωρίσει κανείς το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει βάση και ότι κατά το 2009-2011 ο Πρωθυπουργός «δεν υπήρχε», βρέθηκε ως δια μαγείας κι άλλος να «χτυπήσει».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής, σχολιάζοντας τα εσωκομματικά του κόμματος και την πρόταση του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, να αλλάξει ο πρόεδρος του Κινήματος ανέφερε:

«Για να βρει τον δρόμο του το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να συμμετέχει ούτε ο κ. Παπανδρέου ούτε ο κ. Βενιζέλος στα καινούρια πράγματα θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε μέσα στον ΠΑΣΟΚ. Δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιοι»

Και πρόσθεσε μιλώντας στον Real Fm: «Υπάρχουν τόσα στελέχη τα οποία εκτιμώ ότι μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα. Αφού ανοίξει αυτή η κουβέντα και αυτός ο διάλογος, τότε θα πούμε και για πρόσωπα. Θα μπορούσαμε να πάμε με τη Φώφη Γεννηματά αυτό το διάστημα, μέχρι το συνέδριο και μετά το συνέδριο».

Απλά να θυμίσουμε ότι ο ΓΑΠ δήλωσε ρητά ότι δεν τον ενδιαφέρει καμία καρέκλα. Μόνο να πριονίσει τον Βενιζέλο θέλει και να αποχωρήσει ήσυχα-ήσυχα για άλλες (ηνωμένες) πολιτείες .


Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου