ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Απίστευτη γκάφα στον «Εκατομμυριούχο»: Όλες οι απαντήσεις σε ερώτηση ήταν λάθος!

Εδώ και λίγες ημέρες ο «Εκατομμυριούχος» ή αλλιώς «Hot Seat» προβάλλεται και πάλι στις οθόνες μας, με παρουσιαστή τον Γιάννη Ζουγανέλη..

Έξι διαγωνιζόμενοι κάθονται στην «καυτή καρέκλα» και προσπαθούν να κερδίσουν 100.000 ευρώ, απαντώντας σε ερωτήσεις γνώσεων. Στη προχθεσινή, όμως, εκπομπή συνέβη μια απίστευτη γκάφα.
Στην ερώτηση: «Σε ποια Ολυμπιάδα συμμετείχε για πρώτη φορά η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών», οι απαντήσεις που είχαν στη διάθεσή τους οι παίκτες ήταν: Σεούλ, Βαρκελώνη, Ατλάντα, ή Σίδνεϋ. Η πρώτη διαγωνιζόμενη είπε «πάσο», ενώ η δεύτερη παίκτρια απάντησε «Βαρκελώνη». Οι υπεύθυνοι της εκπομπής, ωστόσο, υποστήριξαν ότι η σωστή απάντηση είναι η «Ατλάντα».
ekatommyriouxos Ποια ήταν η απίστευτη γκάφα στο τηλεπαιχνίδι; Και οι τέσσερις εναλλακτικές απαντήσεις ήταν λάθος! Όπως είναι γνωστό, η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες το 1952 στο Ελσίνκι, τερματίζοντας στην 17η θέση.
Τότε, προπονητής ήταν ο Βλαδίμηρος Βάλλας και στη σύνθεση υπήρχαν οι: Φαίδων Ματθαίου, Γιάννης Σπανουδάκης, Μίμης Στεφανίδης, Τάκης Ταλιαδώρος, Στέλιος Αρβανίτης, Αλέκος Σπανουδάκης, Αριστείδης Ρουμπάνης, Θέμης Χολέβας, Παναγιώτης Μανιάς, Γιάννης Λάμπρου, Κώστας Παπαδήμας και Νίκος Μήλας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στην Ατλάντα το 1996, η Εθνική Ελλάδος έκανε τη δεύτερη εμφάνιση της και κέρδισε την 5η θέση.



peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου