ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Δεν μπορούμε μόνοι μας να «καθαρίσουμε» το ποδόσφαιρο;

Ο επικεφαλής συνεργασίας της Ιντερπόλ με τη FIFA, κατά των στημένων αγώνων, Τζον Άμποτ, θα έρθει στην Αθήνα και θα έχει συνάντηση με:
Εκπροσώπους από το σώμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος, την ΕΠΟ, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τη Super League, τον ΟΠΑΠ, τον ΠΣΑΠ, την Επιτροπή Αντιμετώπισης της βίας, την εισαγγελία πρωτοδικών και τέλος την αρχή καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.


Αναλυτικά η έκθεση της Ιντερπόλ:

«Οι αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο ανεστάλησαν επ’ αόριστον, καθώς αξιωματούχος της διαιτησίας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο μετά από βίαιη επίθεση που δέχτηκε. Η αστυνομία ανέφερε ότι ο 45χρονος Χριστόφορος Ζωγράφος, αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ξυλοκοπήθηκε με ξύλινο ρόπαλο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, από δύο άνδρες σε μοτοσικλέτα σε περιοχή της Δυτικής Αθήνας.

Ο Ζωγράφος, που είναι πρώην διεθνής διαιτητής, λειτουργεί υπό τον Χιου Ντάλας, ο οποίος διορίστηκε επικεφαλής της ΚΕΔ, μετά τις συνεχείς εκκλήσεις των ελληνικών ομάδων για να αναλάβει ξένος το διοικητικό ρόλο στη διαιτησία, μετά από τα πολλά σκάνδαλα περί στημένων αγώνων τα τελευταία χρόνια.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πειραιώς, Βαγγέλης Μαρινάκης, είπε ότι διαθέτει ζωτικής σημασίας πληροφορίες για την επίθεση στον Ζωγράφο, τις οποίες θα δώσει στην αστυνομία και στην ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ κάλεσε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στο ελληνικό ποδόσφαιρο να βάλουν ένα τέλος στη βία».

Εκεί φτάσαμε. Να έρχεται η Ιντερπόλ για να ξεβρομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως, γιατί να έρθουν οι ξένοι; Νόμοι δεν υπάρχουν; Δικαστικές αρχές δεν υπάρχουν; Τι κάνει για παράδειγμα η δικαιοσύνη στην περίπτωση των διώξεων της εγκληματικής οργάνωσης στην οποία εμπλέκεται ο κ. Μαρινάκης και πολλοί άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου;

Τι γίνεται με τα στημένα ματς που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα ότι πόνταραν εκατομμύρια κάποιοι επιτήδειοι;

Τι γίνεται με τις καταγγελίες για απειλές σε βάρος ποδοσφαιριστών και δημοσιογράφων από συγκεκριμένους παράγοντες; Τι λένε κάποιοι για τις αποκαλύψεις ότι υπάρχουν τηλέφωνα στο όνομα Πακιστανών που χρησιμοποιούν μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου;

Θα έρθει η Ιντερπόλ για να κάνει τι; Να ακούσει τον Μαρινάκη να κάνει καταγγελίες την ίδια στιγμή που και ο ίδιος είναι κατηγορούμενος για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Έλεος με την υποκρισία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου