ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ραχήλ Μακρή: «Ο Φασισμός είναι ντροπή, όχι τιμή»

Με υπονοούμενα, κρυμμένες απειλές και ύφος Μαρίας Αντουανέτας για άλλη μια φορά η Συγκυβέρνηση των πατριωτών δεξιών και των σοσιαλιστών ρέπει προς τον φασισμό.

Ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος απευθυνόμενος στην Βουλευτή Λιάνα Κανέλλη οικειοποιήθηκε την θέση του κ. Κασσιδιάρη, ο οποίος της είχε ασκήσει σωματική βία.
Δεν έχει περάσει πολύ καιρός που ο κ. Μαρκογιαννάκης προκειμένου να προστατεύσει το έλλειμμα επιχειρημάτων και απαντήσεων της σοσιαλίστριας υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης χρησιμοποίησε άκρως προσβλητικά σχόλια στο πρόσωπο μου.
Αυτός που χρησιμοποιούσε εκφράσεις όπως: «Είσαι σαβούρα» και «κατανοώ την ιδιαιτερότητά σας και για αυτό σας ανέχομαι» προσπαθεί να ψέξει για ευγένεια υποβιβάζοντας την έννοια της σοβαρότητας.
Η αλήθεια αποκαλύπτεται. Η Συγκυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Βουλής ανέχονται φαινόμενα μισογυνισμού, σεξισμού και φασίζουσας νοοτροπίας, τώρα που αναγκάστηκε να προφυλακίσει το δεκανίκι τους.
Ο φασιστάκος και οι σύμβουλοι με τις ομάδες βιασμού της αλήθειας αποκτούν ακολούθους, τώρα που τα τσεκούρια στην πολυκατοικία της ΝΔ πολλαπλασιάστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου