ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Δείτε σε ποια ανήκει το ακριβότερο διαμέρισμα στον κόσμο

Το ακριβότερο διαμέρισμα στον κόσμο βρίσκεται στο Λονδίνο και η αξία του φθάνει τα 1,58 δισεκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για μία βίλα βικτωριανού τύπου που διαθέτει και του πουλιού το γάλα:
Κλειστή πισίνα, δωμάτιο για... κρίσεις άγχους και ιδιωτικό κινηματογράφο και πολλά άλλα.


Το διαμέρισμα 1.500 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στο Κένσινγκτον (στο νοτιοδυτικό Λονδίνο), έχει θέα το Χάιντ Παρκ και πουλήθηκε χωρίς επίπλωση σε μία πάμπλουτη Ουκρανή.

Όπως αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες, ιδιοκτήτρια του ακριβότερου «σπιτιού» στον κόσμο είναι η Ουκρανή ολιγάρχης Έλενα Πιντσιούκ, κόρη του πρώην προέδρου της Ουκρανίας, Κούτσμα.



Η Έλενα απέκτησε τους τίτλους του πολυτελούς διαμερίσματος το 2008 σε αρκετά χαμηλότερη από τη σημερινή του τιμή. Η κατάξανθη Ουκρανή θεωρείται στενή φίλη του τραγουδιστή,Έλτον Τζον, με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο. Τον παλιό καλό καιρό, το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει η Έλενα τα τελευταία έξι χρόνια ήταν σχολείο θηλέων, γράφει ο βρετανικός Τύπος.

Σήμερα, ο επισκέπτης μένει με το στόμα ανοικτό όταν αντικρίζει τα μαρμάρινα μπάνια με τις χρυσές βρύσες και τα έπιπλα ανεκτίμητης αξίας που κοσμούν το διαμέρισμα. Το πολυτελές διαμέρισμα στεγάζεται στο «One Hyde Park», ένα νεόδμητο κτήριο με 86 διαμερίσματα όπου η πολυτέλεια κυριαρχεί σε όλα τα δωμάτια. Εκτός από τη φοβερή θέα και την ακριβή κατασκευή όλα διαθέτουν μπάτλερ, κάβα, ιδιωτικό spa και ομάδα από σεφ οι οποίοι ετοιμάζουν φαγητά υψηλών γαστριμαργικών απαιτήσεων.



Μετά το γάμο της με τον ολιγάρχη Βίκτορ Πιντσιούκ, η Έλενα εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο.  Ο σύζυγός της κατέχει σήμερα ένα τεράστιο εργοστάσιο σωληνουργίας, μία μεταλλευτική βιομηχανία και τέσσερα τηλεοπτικά κανάλια, που έχουν συνολική τηλεθέαση περίπου 25%. Έχει δημιουργήσει πολύ σημαντικές φιλίες και υποστήριξη στην Ευρώπη.

Το δεύτερο ακριβότερο οίκημα στον κόσμο θεωρείται το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, η αξία του οποίου υπολογίζεται στα 1,55 δισεκατομμύρια δολάρια.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου