ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Άνευ προηγουμένου σύγκρουση επιχειρηματικών συμφερόντων

Μια συνεχόμενη «νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» στο επιχειρηματικό σκηνικό της χώρας, με βασικά «πιστόλια» διάφορα μέσα ενημέρωσης, βλέπουμε τον τελευταίο καιρό.
Και καλά γνωρίζοντες τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο αναφέρουν ότι πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου σύγκρουση μεταξύ επιχειρηματικών συμφερόντων, σύγκρουση η οποία θα έχει… πολύ αίμα.


Κάθε Σαββατοκύριακο και οι εφημερίδες φιλοξενούν «αποκαλυπτικά» ρεπορτάζ που στοχοποιούν συγκεκριμένους επιχειρηματίες, παραπολιτικά σχόλια για συγκεκριμένα πρόσωπα, άρθρα για οικονομικά συμφέροντα στα οποία εμπλέκονται διάφορες εταιρείες και τζάκια της οικονομικής ζωής του τόπου. Σύμφωνα με όσα έλεγε σε στενούς του φίλους γνωστός επιχειρηματίας «περιμένετε τις αποκαλύψεις που θα βγουν το επόμενο διάστημα. Επιχειρηματίες θα σκοτωθούν μεταξύ τους».

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η σύγκρουση Ψυχάρη με Μπόμπολα με τον πρώτο να γράφει άρθρο για το στοίχημα και για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται σ’ αυτές. Η απάντηση ήρθε από το Έθνος της Κυριακής που μίλησε για «κήνσορες» στέλνοντας μήνυμα προς το στρατηγείο του Ψυχάρη στην οδό Μιχαλακοπούλου. Θα έρθει και η συνέχεια, όμως, μην ξεχνάμε ότι όλως περιέργως από τον ΔΟΛ ξεκίνησε και ο πόλεμος κατά μιας… εγκληματικής οργάνωσης που ο Πρετεντέρης πέρασε γενεές δεκατέσσερις για την εμπλοκή της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πάλι ο Ψυχάρης γράφει στο κυριακάτικο Βήμα για τους καραγκιόζηδες της πολιτικής, αφήνοντας να εννοηθούν διάφορα πρόσωπα από τη ΝΔ και από την κεντροαριστερά. Αλλά εκείνο που προκάλεσε αίσθηση ήταν η επίθεση της εφημερίδας κατά του πρώην προέδρου του ΣΕΒ, κολλητού του Τσίπρα, κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλου. Το ρεπορτάζ αφορά στις δραστηριότητες του βιομήχανου στο Λουξεμβούργο και πώς γλίτωνε φόρους ενώ την ίδια ώρα με το «καπέλο» του ΣΕΒ ζητούσε να παταχθεί η φοροδιαφυγή. Άμεση η απάντηση Δασκαλόπουλου ο οποίος απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, ωστόσο, είναι φανερό ότι η συγκεκριμένη στόχευση είχε σκοπό, ήταν εκπορευόμενη από αλλού.

Το ίδιο και όλο το παιχνίδι που παίζεται γύρω από τη Γιάννα Αγγελοπούλου. Όσοι την χτυπούν έχουν σίγουρα το σκοπό τους, όσοι τη «γλείφουν» είναι φανερή η στόχευσή τους.

Χθες το Πρώτο Θέμα επέλεξε να παίξει τη συνέντευξη Μουζακίτη, του πρώην οικονομικού εισαγγελέα ο οποίος μετά από καιρό αποφάσισε να μιλήσει και να πει ότι κάποιοι τον εμπόδιζαν να κάνει τη δουλειά του σε ότι αφορά την αποκάλυψη των ονομάτων της λίστας Λαγκάρντ. Φανερό μήνυμα σε όσους πολιτικούς έκαναν όντως ενέργειες να σταματήσουν τη δουλειά του εισαγγελέα, αλλά κυρίως μήνυμα στους επιχειρηματίες που βρίσκονται στη λίστα.

Η δε Real News βρήκε οφ σορ εταιρείες του προέδρου Γιώργου Καρατζαφέρη. Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν και ορισμένα «αόρατα» περιστατικά. Όπως, π.χ. ποιοι είναι εκείνοι οι επιχειρηματίες που βάζουν λόγια στις Βρυξέλλες για να μην πουληθεί η ΔΕΣΦΑ στους Αζέρους και ποιοι ευνοούνται από αυτήν την εξέλιξη;

Επίσης, ποιοι είναι εκείνοι που έπιασαν τον Σόιμπλε και άλλους Ευρωπαίους αξιωματούχους και τους μιλάνε για «βρόμικες» υποθέσεις Ελλήνων επιχειρηματιών και οι Ευρωπαίοι αρνούνται να επιτρέψουν τη ρύθμιση οφειλών δισεκατομμυρίων;

Πίσω από τις λέξεις κάθε εφημερίδας κρύβονται πολύ βρόμικα παιχνίδια, διευθετήσεις και γενικά ένας εμφύλιος σπαραγμός στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας.


Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου