ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ιδιώτες βάζουν τώρα φρένο στην "Αγ.Σοφιά"

Αφού εξάντλησαν τους θεσμικούς φορείς τώρα ρίχνουν στη μάχη απλούς πολίτες. Ο λόγος για τους πολέμιους της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ
στη Νέα Φιλαδέλφεια που ξαναχτύπησαν για μια ακόμη φορά.


Σύμφωνα με ιστοσελίδα της περιοχής (www.filadelfia-xalkidona.gr) περίπου 20 πολίτες , μεμονωμένα άτομα προσέφυγαν στο ΣτΕ με αίτηση ακύρωσης των ατομικών διοικητικών πράξεων που εμπεριέχει το άρθρο 42 του ρυθμιστικού σχεδίου ζητώντας την ακύρωσή του.

Οι προσφεύγοντες φέρονται να ζητούν να ακυρωθούν ο αποχαρακτηρισμός του οικοπέδου, η τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου των οδών Φωκών και Αττάλειας, η χρησιμοποίηση δημοτικής περιουσίας χωρίς αποζημίωση στο Δήμο, η τροποποίηση των όρων δόμησης και η αλλαγής χρήσης γης του οικοπέδου της ΑΕΚ, από χώρο στέγασης όλων των ερασιτεχνικών αθλημάτων σε χρήση μόνο για ποδοσφαιρικούς αγώνες ποδοσφαίρου και επαγγελματική αξιοποίηση του οικοπέδου.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας δεν υπήρξε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το ρυθμιστικό σχέδιο, που περιλαμβάνει και το σχετικό άρθρο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Από την ΑΕΚ εξακολουθούν να τονίζουν πως το εγχείρημα είναι νομικά κατοχυρωμένο και «θωρακισμένο» από όλες τις πλευρές και πως τέτοιες προσφυγές δεν μπορούν να έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα, ωστόσο φοβούνται για νέες καθυστερήσεις.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο Δήμος έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά να δώσει την υψομετρική μελέτη που απαιτείται για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και την έναρξη των εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τα συμπεράσματα δικά σας.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου