ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Στο αρχείο οι καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ για χρηματισμό βουλευτών

Μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές και δικαστικές ξεφτίλες έλαβε τέλος με τη σφραγίδα της Δικαιοσύνης. Ο λόγος για τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού βουλευτών για να
ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο ανεκδιήγητος Πάνος Σκουρλέτης ήταν αυτός που το ξεκίνησε και το συνέχισαν οι υπόλοιποι Συριζαίοι, όμως, ο...κουμπαράς για τον οποίον μιλούσαν είναι πλέον... άδειος. Η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο καθώς με τη σύμφωνη γνώμη της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών Γεωργίας Τσατάνη, ο εισαγγελέας Π. Παναγιωτόπουλος που διενέργησε την έρευνα για την υπόθεση του αποκαλούμενου «κουμπαρά για τους 180» έβαλε στο αρχείο την δικογραφία, που σχηματίστηκε με αφορμή τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις πολιτικών προσώπων περί χρηματισμού βουλευτών.

Ο εισαγγελέας, έπειτα από τη μελέτη των στοιχείων και τις μαρτυρικές καταθέσεις που έλαβε για την υπόθεση, έκρινε ότι δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις ώστε να στοιχειοθετείται απαγγελία κατηγορίας για τέλεση ή και απόπειρα τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός τονίζει πως κανένας εκ των μαρτύρων που κλήθηκαν σε κατάθεση δεν έδωσε στοιχεία που να μπορεί να αξιοποιηθεί και να οδηγήσει την έρευνα σε συγκεκριμένα συμπεράσματα για τέλεση αξιόποινης πράξης.

Στο πλαίσιο της έρευνας ο κ. Παναγιωτόπουλος, μεταξύ άλλων, κάλεσε την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη, τους αρχηγούς των ΑΝΕΛ Π. Καμμένο και ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, τον Νίκο Παπά, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ Νίκο Κωνσταντόπουλο.

Κλήθηκε επίσης και ο εφοπλιστής Ανδρέας Μαρτίνος, καθώς, σύμφωνα με τις υπό διερεύνηση καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στη δεξίωση που ακολούθησε τον γάμο της κόρης του με τον γιο τού επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη τον περασμένο Σεπτέμβριο, έγιναν από καλεσμένους του ζευγαριού συζητήσεις περί «κουμπαρά» για βουλευτές ενόψει της προεδρικής εκλογής.

Πέρασαν τόσοι και τόσοι δηλαδή αλλά κανείς δεν είχε στοιχεία. Ο Σκουρλέτης και η παρέα του ξεκίνησαν ένα βρόμικο παιχνίδι λάσπης χωρίς να έχουν καμιά απόδειξη, για λόγους εντυπωσιοθηρίας και προφανώς για να τρομάξουν ακόμη και τους βουλευτές που σκέφτονταν να ψηφίσουν για Πρόεδρο.

Να θυμίσουμε μόνο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που ζητούσε να κληθεί ο πρωθυπουργός από τον εισαγγελέα για να απολογηθεί. Τώρα όλοι αυτοί οι ξεφτίλες με περικεφαλαία που βρίσκονται και τι κάνουν;

Άραγε υπάρχει Δικαιοσύνη να τους απαγγείλει κατηγορία για συκοφαντική δυσφήμιση;

Αλλά να πούμε και το άλλο. Προχθές ο Σκουρλέτης είπε ότι εκλογές το 2016 έχουν πιθανότητα να γίνουν όσο και να σβήσει ο ήλιος. Είτε είναι μέγας αστρονόμος και μαντεύει την καταστροφή του κόσμου είτε κάτι άλλο ξέρει. Μήπως να κάνει η Δικαιοσύνη έρευνα κατά του κ. Σκουρλέτη για... χρηματισμό βουλευτών ώστε να μην ψηφίσουν για πρόεδρο και να πάμε άμεσα σε εκλογές; Θα του αρέσει του Τσίπρα και της παρέας του κάτι τέτοιο;

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου