ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Χλιδή από παρέα «απόρων»!!

ΤΟ ΣΔΟΕ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ LIFESTYLE ΤΟΥΣ
Χριστούγεννα στην Κουρσεβέλ, καλοκαίρι στη Μύκονο, λαμπερά πάρτι, έντονη (και θορυβώδης) παρουσία στα πρώτα τραπέζια νυχτερινών κέντρων, χλιδάτα αυτοκίνητα
και εντυπωσιακές σύντροφοι από τον χώρο της showbiz. Και έπειτα από όλα αυτά εμφανίζονται... πτωχευμένοι ή υπό (οικονομική) κατάρρευση!
Θα ήταν δύσκολο το παρεάκι των 12 νεαρών Ελλήνων επιχειρηματιών να μην μπει στο «μάτι» των «Ράμπο» του ΣΔΟΕ. Ετσι, τον περασμένο μήνα τα ειδικά κλιμάκια έβαλαν στο μικροσκόπιο τα φορολογικά στοιχεία τους προκειμένου να διαπιστώσουν αν το πολυτελές lifestyle τους συνάδει με την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν στα χέρια τους σημαντικά «ευρήματα» απάτης, οικονομικού εγκλήματος και διαφθοράς.

Η παρέα των εργένηδων (στη μεγάλη πλειονότητά τους) επιχειρηματιών αποτελείται από γοητευτικούς, περιζήτητους γαμπρούς που συνήθως εργάζονται στους οικογενειακούς ομίλους τους. Διαμένουν στα ακριβά προάστια, σε εντυπωσιακές βίλες με τεράστιους κήπους, πισίνες και κομφόρ που προσφέρουν πεντάστερα lux ξενοδοχεία. Λατρεύουν τη χλιδάτη ζωή, τις διακοπές σε εξωτικές τοποθεσίες και συχνάζουν στα πιο «in» στέκια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι ευγενικοί, χαρισματικοί και ιδιαίτερα γενναιόδωροι με τις συντρόφους τους.

Στο παρελθόν αυτή η παρέα εργένηδων με το «φορτωμένο» Ε9 ήταν γνωστή για τους υπέρογκους λογαριασμούς που έκανε σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης πληρώνοντας χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια. Πέρυσι τον χειμώνα όλοι μαζί διέμειναν για περίπου ένα δεκαήμερο σε πολυτελές resort στη Γενεύη της Ελβετίας, συγκεκριμένα στο σαλέ Κουρσεβέλ, δίπλα στο δημοφιλές θέρετρο Σαμονί, όπου φιλοξενούνται μόνο billionaires.

Οι πρωταγωνιστές

Ποιοι είναι όμως οι πρωταγωνιστές που απασχολούν το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος που «ξεσκονίζει» τα οικονομικά τους στοιχεία; Ενας εξ αυτών είναι ιδιοκτήτης πολύ γνωστής εταιρίας, ο οποίος για αρκετό καιρό απασχόλησε τα ΜΜΕ με την πολύκροτη σχέση του και άλλο τόσο με τον επεισοδιακό χωρισμό του με γνωστή, super sexy TV persona. Ο δεύτερος, γοητευτικός, σεμνός και πολύ ευγενικός, είναι αυτοδημιούργητος και στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με πολύ γνωστή τραγουδίστρια, αρκετά μεγαλύτερή του σε ηλικία. Ο τρίτος της παρέας, που την περίοδο αυτή βρίσκεται στις ΗΠΑ, ανήκει σε γνωστή εφοπλιστική οικογένεια και είχε φιλοξενηθεί στο σαλέ της Ελβετίας συνοδευόμενος από πασίγνωστη καλλίγραμμη νεαρή ξανθομαλλούσα σικ παρουσιάστρια που εμφανίζεται σε καθημερινή εκπομπή.

Πρόσωπα-κλειδιά της υπόθεσης δήλωσαν στην «Espresso» ότι δεν έχουν ιδέα για το σαφάρι των αρμόδιων Αρχών, πως δεν έχουν κληθεί και δεν έχουν δεχτεί καμία αιφνιδιαστική επίσκεψη από το ΣΔΟΕ. «Δεν χρωστάω ούτε ένα ευρώ στην Εφορία. Ούτε και η επιχείρησή μου» δηλώνει επιχειρηματίας που ήταν στο συγκεκριμένο σαλέ τον περασμένο χειμώνα.

«Πιο πολύ με έχει ενοχλήσει ότι με φωτογραφίζουν, τη στιγμή που δεν έχω καμία σχέση. Εχω μιλήσει σήμερα με όλους τους φίλους μου, γιατί θορυβηθήκαμε. Αλλά κανείς δεν ξέρει τίποτε» είπε ακόμη ένας «πρωταγωνιστής» της ιστορίας.


Δημήτρης Δάρδας στην espresso


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου