ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Η μεγάλη Θεοδώρα του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τη Ραχήλ Μακρή ο Αλέξης Τσίπρας έκανε κι άλλη μεγάλη μεταγραφή και η ομάδα του θα... πετάει. Με ψεκασμένους, Πασόκους και κάθε λογής
αποτυχημένους πολιτικούς που είδαν φως και μπήκαν.
Ο λόγος για την μεγάλη Θεοδώρα του ΠΑΣΟΚ ή Θεοδώρα Τζάκρη, πρώην υφυπουργό της κυβέρνησης Παπανδρέου που τάχθηκε στο πλευρό της... μεγάλης παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας της έκανε τη χάρη να συναντηθεί μαζί της, αυτή έπεσε στα πόδια του για να την συμπεριλάβει σε κανένα ψηφοδέλτιο, το deal έκλεισε και όλοι είναι χαρούμενοι. Η Τζάκρη γιατί ανακάλυψε ότι στην πολιτική δεν είναι όλα... κομμωτήριο. Ο δε Αλέξης γιατί φτιάχνει ισχυρή ομάδα υιοθετώντας όλα τα πολιτικά τσακάλια.

Έκανε και δήλωση η Τζάκρη και λέει τα εξής: «Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σήμερα ενώπιον ενός κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού αδιεξόδου, το οποίο κάθε μέρα που περνάει επιδεινώνεται όλο και περισσότερο. Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού βουλευτή να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην άρση αυτού του αδιεξόδου. Στην συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα συντάχτηκα ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα που επιδιώκει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση. Γι’ αυτό τάσσομαι υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες με σκοπό την δημιουργία μιας νέας, ισχυρής, προοδευτικής κυβέρνησης, καθώς η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας. Θεωρώ λοιπόν πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη».

Θεωρεί εαυτόν προοδευτικιά που λένε και στην Αριστερά. Τότε που υπηρετούσε από τον υπουργικό της θώκο δεν ήξερε για το έγκλημα που είχε γίνει στην Ελλάδα. Τότε ήταν αλλού και τώρα ξύπνησε η κ.Τζάκρη.

Αχ κακόμοιρη Ελλάδα, πόσοι άλλοι σωτήρες θα έρθουν να σε σώσουν...


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου