ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

«Dream team» για τη Huffington Post


Παράθυρο στη διεθνή ειδησεογραφία πρόκειται να ανοίξει σε λίγες μέρες, οπότε και αναμένεται να βγει στον «αέρα», η ελληνική έκδοση της Huffington Post.



Το νέο πρωτοποριακό εγχείρημα ανέλαβε να «τρέξει» η 24MEDIA, η οποία προσφάτως ανακοίνωσε τους επικεφαλής του δημοσιογραφικού τμήματός της.

Στο τιμόνι της Huffington Post Greece, ως editorial director, θα βρίσκεται η γνωστή δημοσιογράφος Σοφία Παπαϊωάννου, με μεταπτυχιακές σπουδές στο New York University (NYU) και «θητεία» δεκατριών ετών ως αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια σε δημοφιλείς εκπομπές ερευνητικής δημοσιογραφίας.

Στο πλαίσιο της δουλειάς της ταξίδεψε σε πολλές χώρες, εξασφαλίζοντας μεγάλο αριθμό αποκλειστικών συνεντεύξεων, ενώ είναι συγγραφέας του βιβλίου «Κρυμμένο στο Αιγαίο», το οποίο εκδόθηκε το 2011.
Καθήκοντα συμβούλου έκδοσης θα αναλάβει ο Παύλος Τσίμας, με πορεία 35 ετών στα έντυπα και τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ενώ διευθυντής σύνταξης θα είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Αγουρος, πρώην διευθυντής σύνταξης του μηνιαίου περιοδικού «VIMAMEN».

Πρωτογενές περιεχόμενο

Στην ψηφιακή πλατφόρμα της Huffington Post Greece θα αρθρογραφούν σε καθημερινή βάση γνωστοί και άγνωστοι άνθρωποι που «έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν», ενώ την προσπάθεια θα πλαισιώσει μια βραβευμένη με Πούλιτζερ ερευνητική δημοσιογραφική ομάδα με συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Η ελληνική έκδοση της Huffington Post θα παράγει πρωτογενές δημοσιογραφικό περιεχόμενο (ρεπορτάζ, βίντεο, ακουστικά αρχεία, κείμενα, άρθρα γνώμης, blogs κ.λπ.), θα αναδεικνύει τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και θα συνδέει τους αναγνώστες με άλλες πηγές πληροφόρησης σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
«Η ομάδα που συστάθηκε για τη στελέχωση της Huffington Post Greece έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα που καταδεικνύει τον στόχο μας. Εμφαση στην ερευνητική δημοσιογραφία και στη δημιουργία ποιοτικού κι ενδιαφέροντος πρωτογενούς περιεχομένου. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το καινοτόμο μοντέλο της Huffington Post θα πετύχει και στην Ελλάδα και ανυπομονούμε για την έναρξη λειτουργίας της» είπε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της 24MEDIA και μέτοχος της Huffington Post Greece Δημήτρης Μάρης.



espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου