ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Δράμα χωρίς τέλος για την Eλληνίδα ντίβα της Αλβανίας

«Πρωταγωνίστρια» στην πιο σκληρή τραγωδία της ζωής της είναι αυτές τις μέρες η
Λουίζα Τζουβάνι-Παπαθανάση, η ελληνικής καταγωγής βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος και μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της Αλβανίας, ο γιος της οποίας ήταν ο δράστης του μακελειού που έγινε σε ένα κακόφημο νυκτερινό κέντρο στα Τίρανα.

Ο 26χρονος Κονσταντίν δεν δίστασε να σηκώσει το όπλο του και να σκοτώσει δύο άτομα με τα οποία είχε διαφορές, αλλά και έναν 60χρονο Ιταλό που… κοιμόταν σε διπλανό τραπέζι, ενώ από τον εξοστρακισμό σφαίρας έχασε τη ζωή του και ο 19χρονος κολλητός του φίλος, με τον οποίο πήγαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο!
Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν αμέσως πάνω στην 50χρονη Λουίζα. Στενή φίλη μαζί με τον σύζυγό της Γκιέργκι -έναν από τους πιο γνωστούς σκηνοθέτες της Αλβανίας- του πρωθυπουργού της χώρας Εντι Ράμα, τέθηκε στα μέσα της περασμένης δεκαετίας επικεφαλής της Επιτροπής Αναγέννησης του Σοσιαλιστικού Κόμματος, που ανέλαβε να βγάλει το κόμμα από την κρίση και να φέρει στην ηγεσία του τον σημερινό πρωθυπουργό.
Ομως το ξεχωριστό αυτό ζευγάρι της αλβανικής ελίτ «πληρώνει» την αδυναμία του στο μοναχοπαίδι τους, τον Κονσταντίν, που, εκτός από το πρόσφατο φονικό, έχει στο ενεργητικό του έναν περίεργο φόνο το 2011 αλλά και άλλες ιστορίες παραβατικής συμπεριφοράς. Μάλιστα, φέρεται να είναι αναμεμειγμένος ακόμη και με τους «βαρόνους» των ναρκωτικών του περίφημου Λαζαράτι.
Τα εγκλήματα του Κονσταντίν, με αποκορύφωμα το μακελειό στα Τίρανα, οδήγησαν τη Λουίζα Τζουβάνι-Παπαθανάση στην απόφαση να εγκαταλείψει τον πολιτικό στίβο.
Τα εγκλήματα του Κονσταντίν, με αποκορύφωμα το μακελειό στα Τίρανα, οδήγησαν τη Λουίζα Τζουβάνι-Παπαθανάση στην απόφαση να εγκαταλείψει τον πολιτικό στίβο.
Την επόμενη μέρα του μακελειού, η Λουίζα Τζουβάνι εμφανίστηκε μαυροφορεμένη και με δάκρυα στα μάτια, έχοντας στο πλευρό της τον ίδιο τον πρωθυπουργό Εντι Ράμα, σε μια αίθουσα της αλβανικής Βουλής, για να καταδικάσει το έγκλημα και να ανακοινώσει την παραίτησή της από τη θέση της βουλευτού.
Ο 26χρονος ήταν και πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής, όταν τον Ιούνιο, η αστυνομία πραγματοποίησε την -περίφημη πλέον- επιχείρηση στο Λαζαράτι, προκειμένου να εξαρθρώσει τον μεγαλύτερο χασισοβολώνα της Ευρώπης. Στη λίστα με τους υπόπτους, που δόθηκε στη δημοσιότητα, φιγούραρε το όνομα του Κονσταντίν Τζουβάνι! Την επόμενη μέρα η Λουίζα Τζουβάνι εμφάνισε τον γιο της στη Βουλή και ανέφερε ότι είναι μαζί της και ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση, προκαλώντας δυσμενή σχόλια...

Περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου