ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Kοσμοϊστορικό γεγονός στον ΣΥΡΙΖΑ. H Μακρή στηρίζει Τσίπρα

Πανηγυρίζουν στην Κουμουνδούρου..

Πανηγυρίζουν στην Κουμουνδούρου. Φωταγωγήθηκε η πλατεία και βγήκαν οι Συριζαίοι στους δρόμους. Όχι, δεν κέρδισαν τις εκλογές, τα πανηγύρια είναι γιατί η ανεξάρτητη βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή
δήλωσε πως δεν θα επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Έλληνες και είπε πως στηρίζει και θα στηρίξει και στη συνέχεια τον Αλέξη Τσίπρα.


Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι «Ε», η ανεξάρτητη βουλευτής ρωτήθηκε αν θα στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα και εκείνη απάντησε ευθέως: «Έχουμε μία δεδομένη κατάσταση και πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε αυτά που έχουμε. Από αυτά που έχω να επιλέξω, αυτό που είναι πιο κοντά στις αρχές και στις αξίες μου, θεωρώ ότι θα στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα. Όταν λέω "θα στηρίξω", δεν γνωρίζω με ποιον τρόπο θα γίνει». Διευκρίνισε, δε, πως δεν μπορεί να πει περισσότερα, καθώς δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σημείωσε πως δεν προτίθεται να επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ύστερα απ' αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός στον ΣΥΡΙΖΑ σκέφτονται να κάνουν συνέδριο και να τιμήσουν τη Ραχήλ Μακρή για τη χαρά που τους έδωσε και την τιμή που τους έκανε. Τέτοιος σύμμαχος δεν υπάρχει, μέχρι και υπουργό την βλέπουμε. Γιατί η Ραχήλ δεν είναι... κατιμάς σαν τους Πασόκους που έχουν μαζευτεί. Είναι πολύ... μεγάλη για να χωρέσει σε μικρά κόμματα όπως οι Ανεξάρτητοι.



Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου