ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΤΕΣΣΥ ΚΟΥΒΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΑΝΙΔΙ. ΑΥΤΗ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA !

Η γνωστή δημοσιογράφος που εργάζεται από τα φοιτητικά της χρόνια σε έντυπα και στην τηλεόραση το 1991 αποφάσισε να κάνει "στροφή στην καριέρα" της και να...

ανέβει στο σανίδι για μια παράσταση που θα συζητηθεί πολύ γιατί είναι βγαλμένη μέσα από την καθημερινότητα και μέσα από τις σχέσεις του facebook.

Πέρυσι της έγινε πρόταση από τον Γιώργο Μακρή πνευματικό παιδί του Χάρυ Κλιν και η ίδια δεν πίστεψε ποτέ ότι τελικά θα υλοποιηθεί. Τον Αύγουστο στις διακοπές της δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον σκηνοθέτη ότι όλα είναι έτοιμα, η παραγωγή του θεάτρου και ξεκινάμε πρόβες. Σε επικοινωνία που είχαμε με την ίδια είπε: "Δοκίμασα μου άρεσε και το έκανα, όσοι έχουν έρθει στις πρόβες έχουν ξεραθεί στα γέλια." Η παράσταση λέγεται "Νοικοκυρές του facebook" μια κωμωδία του Γιώργου Μακρή. "Δεν δηλώνω ηθοποιός αν και ήταν το όνειρό μου από μικρό παιδί. Στο κολέγιο έκανα θέατρο με καθηγητή τον Σταμάτη Χονδρογιάννη. Παράλληλα με την δημοσιογραφία. Μου έγινε η πρόταση πέρυσι, είπα ναι και τώρα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα".

Η οικογένεια της τρελάθηκε με την ιδέα, το κοριτσάκι της η Ανδριάνα έμαθε το έργο απ έξω και κάνει πρόβες με την μαμά. Ο γιος της ο πεντάχρονος Γιάννος την φωνάζει πλέον με το όνομα του ρόλου "Αγλαΐα". Ο Μπάμπης, ο σύζυγός της λέει συνέχισε και καλά έκανες γιατί είσαι πραγματικά καταπληκτική στη σκηνή. Και μπορεί να ξεκίνησαν παραστάσεις σήμερα, όμως ξεκινάει στο ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη την Δευτέρα την νέα της εκπομπή 11 με 1 καθημερινό μαγκαζίνο με τίτλο "Έτσι και αλλιώς".




magdasblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου