ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Θα αλλάζετε εταιρεία κινητής σε 24 ώρες!

Εντός 24 ωρών θα μπορούν να αλλάζουν πλέον εταιρεία κινητής τηλεφωνίας οι συνδρομητές που το επιθυμούν διατηρώντας τον ίδιον αριθμό τηλεφώνου..
.


Αυτό προβλέπουν μεταξύ άλλων οι νέες ρυθμίσεις για τη φορητότητα των αριθμών που θέσει σε άμεση εφαρμογή η Εθνική Επιτροπή τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Σύμφωνα με "Τα Νέα" με τις ρυθμίσεις αυτές περιορίζονται και οι λόγοι απόρριψης των αιτημάτων φορητότητας από τις εταιρείες.

Στόχος των αλλαγών της ΕΕΤΤ είναι να απλουστευθεί η διαδικασία της φορητότητας, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των συνδρομητών που αναζητούν την καλύτερη οικονομική προσφορά. Είναι ενδεικτικό πως στο διάστημα Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2014 μεταφέρθηκαν σε άλλες εταιρείες 404.311 αριθμοί κινητής και 505.781 αριθμοί σταθερής τηλεφωνίας.

Με τη ρύθμιση αυτή εκτιμάται ότι και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα αναγκαστούν να αλλάξουν την πολιτική των προσφορών τους αφού θα χάσουν το χρονικό περιθώριο να "απαντήσουν" στην αντιπροσφορά των ανταγωνιστών τους και να μη χάσουν τους πελάτες τους. Κάτι που σημαίνει ότι από την πρώτη επαφή με τους πελάτες τους θα χορηγούν μεγαλύτερη προσφορά.


Επίσης , η ΕΕΤΤ δημιούργησε για τους συνδρομητές ηλεκτρονική εφαρμογή με τίτλο "Βρείτε τον πάροχο ενός αριθμού", μέσω της οποίας κάποιος θα μπορεί να πληκτρολογεί τον αριθμό που θέλει να καλέσει προκειμένου να διαπιστώσει εάν ανήκει στο ίδιο δίκτυο ή σε άλλη εταιρεία. Και αυτό προκειμένου να εκτιμήσει τη χρέωση αλλά και να διαχειριστεί καλύτερα τον δωρεάν χρόνο ομιλίας του πακέτου που έχει επιλέξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου