ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ψινάκης: Μπορώ να πεθάνω ήσυχος – Ο Χρυσοχοΐδης μου έλυσε τα προβλήματα του Μαραθώνα για τα επόμενα 30 χρόνια

Τον δήμο Μαραθώνα επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προκειμένου να συναντήσει για πέμπτη φορά τον δήμαρχο Ηλία Ψινάκη και να προσπαθήσουν από κοινού να

βρουν λύση σε σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής, όπως η ενδοκοινοτική συγκοινωνία, τα ρέματα, η διάβρωση της ακτογραμμής και τα δημοτικά σχολεία, αφού οι μαθητές αναγκάζονται να παρακολουθούν μαθήματα σε κοντέινερ.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης η ο υπουργός αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα της τοποθεσίας του Μαραθώνα, τον οποίο χαρακτήρισε μια «αυξανόμενα αναπτυσσόμενη περιοχή», η οποία επειδή αναπτύσσεται γρήγορα και πληθυσμιακά, έχει και πολλά προβλήματα. Ο κ. Χρυσοχοΐδης πρόσθεσε ότι τα προβλήματα του δήμου είναι γνωστά για αυτό και συναντάται με τον δήμαρχο, προκειμένου να βρεθούν λύσεις για την αντιμετώπισή τους.

Από τον πλευρά του ο κ. Ψινάκης ευχαρίστησε τον υπουργό και τόνισε πως συνεννοήθηκαν για τις μελέτες και τα χρονοδιαγράμματα, ενώ ανέφερε πως δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης ήρθε στη σύσκεψη με όλους τους σύμβουλους του. Φυσικά δεν έλειψαν τα σχόλια στο δικό του στιλ… Μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Ψινάκης είπε ότι ξεκινώντας τις διαδικασίες επίλυσης των προβλημάτων, εκείνος είναι «καλυμμένος» σε αυτή την πενταετία, «κανονίζοντας τα βασικά προβλήματα του δήμου για 30 χρόνια», ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφων και αναφορικά με το πρόβλημα των σχολείων είπε ότι δεν είναι σωστό να κάνουν τα παιδιά μάθημα σε κοντέινερ και τόνισε πως αυτό το θέμα το Χρυσοχοΐδης πήγε και «μου το έκανε τούμπανο μέσα σε πέντε λεπτά»!

Στο ίδιο κλίμα και η ανάρτησή του στο Instagram όπου συνόδευσε τη φωτογραφία που πόσταρε με το εξής σχόλιο: «Ο Υπουργός Μ.Χρυσοχοΐδης συνεπής και αποτελεσματικός απέναντί μου επιθεωρεί με τους διευθυντές του υπουργείου του την διαπλάτυνση της παραλίας. Μου έλυσε τα βασικά προβλήματα του Μαραθώνα για τα επόμενα 30 χρόνια ώστε να μπορώ να πεθάνω ήσυχος…».


arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου