ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Κουκουλόπουλος: Υπάρχουν φωτογραφίες από τη συνάντηση του Τσίπρα με Αγγελοπούλου και Λάτση


Μια ευθεία επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του iefimerida περί ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με την Γιάννα Αγγελοπούλου και
την Μαριάννα Λάτση σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου, έκανε από το βήμα της βουλής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος.

Όπως είπε κατά την ομιλία του: «υπάρχουν φωτογραφίες από το συγκεκριμένο δείπνο» για να δεχθεί τις έντονες διαμαρτυρίες των παριστάμενων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης απαντώντας στον Νίκο Βούτση ο οποίος νωρίτερα κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για διαπλοκή είπε: «Μιλήσατε για διαπλοκή. Στο σαλόνι του Bricolage ο αρχηγός σας με δύο κυρίες απεμπλοκή έκανε; Υπάρχουν φωτογραφίες!».
Η φράση του αναπληρωτή υπουργού του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε αμήχανες αντιδράσεις στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ορισμένους να του απαντούν: «Να τις καταθέσετε, αλλιώς αυτά που λέτε είναι συκοφαντία».
Ωστόσο, ο κ. Κουκουλόπουλος τις απέκρουσε λέγοντας προς τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ας το διαψεύσει ο πρόεδρός σας από το βήμα της βουλής και μετά εμείς θα βγάλουμε τις φωτογραφίες».
To αποκλειστικό ρεπορτάζ του iefimerida:
"Εκπληκτοι οι θαμώνες του πριβέ κλαμπ Salon de Bricolage, στο κέντρο του Κολωνακίου, είδαν, πριν από μερικές ημέρες, μια απρόσμενη συντροφιά να παίρνει θέση ανάμεσά τους. Τον Αλέξη Τσίπρα, επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνόδευε δύο υπέρκομψες και βαθύπλουτες κυρίες, τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τη Μαριάννα Λάτση. Στην παρέα βρίσκονταν και οι δύο νέοι γόνοι των οικογενειών, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο Πάρις Κασιδόκωστας.
Ενα πριβέ κλαμπ για τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ
Το πριβέ κλαμπ Salon de Bricolage φημίζεται για την εκλεκτή πελατεία του και προσελκύει την υψηλή κοινωνία του Κολωνακίου αλλά και των βορείων προαστίων. Οι αδελφοί Πανά, ο Χρύσανθος και ο Σπύρος, αποτόλμησαν ένα club, μια λέσχη, στο κέντρο της Αθήνας. Μόνο για μέλη και με μηνιαία συνδρομή, ώστε να προσελκύσουν την αφρόκρεμα της ελληνικής κοινωνίας.
Από το γεγονός ότι το εν λόγω κλαμπ είναι μόνο για μέλη, με συνδρομή, μπορεί κανείς να υποθέσει ότι κάποιος από τους δύο νεαρούς, Αγγελόπουλος ή Κασιδόκωστας, ή και οι δύο, είναι εγγεγραμμένο μέλος του.
Το Salon de Bricolage είναι το μόνο πριβέ κλαμπ της Αθήνας και κλείνει 4 χρόνια στην οδό Αλωπεκής, στο Κολωνάκι. Δεν διακρίνεις από καμία ταμπέλα την είσοδό του. Κάθε δωμάτιο σε οικογενειακό μέγεθος. Εκεί φιλοξενήθηκε εκδήλωση με τη σφραγίδα του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και μια ομιλία του Nicolas Χρηστάκη, συμβούλου του Ομπάμα και καθηγητή του Harvard, για τα κοινωνικά δίκτυα.
Και πίσω από το μπαρ, ανοίγοντας μια κρύπτη-κουρτίνα, μια πρωτότυπη ιδέα κουζίνας, με μακρύ τραπέζι, ώστε τα μέλη να έχουν την ευκαιρία να μαγειρέψουν για τους φίλους τους, την οποία εγκαινίασε η Χάρις Αλεξίου. Στον επάνω όροφο, ένα δωμάτιο με τζάκι, βιβλιοθήκη και τραπέζια μπιρίμπας και στα ενδότερα ένα εξαιρετικό εστιατόριο. Εκεί συναντά κανείς τον πρωτοπόρο εικαστικό Τάκη, τον Δημήτρη Παπαϊωάννου, μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας Μαρτίνου, την Όλια Λαζαρίδου, τον Πήτερ Οικονομίδη, αλλά και πολλούς νέους ανθρώπους που διασκεδάζουν ως τα ξημερώματα.

Το πριβέ κλαμπ για μέλη και μόνο:

Μια χαρούμενη συντροφιά
Σε αυτόν τον χώρο βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας με τις δύο ισχυρές κυρίες και τους γόνους δύο από τις μεγαλύτερες οικογένειες της σημερινής Ελλάδας. Οσοι παρακολουθούσαν έκπληκτοι την απρόσμενη αυτή σύναξη -ένας αρχηγός της Αριστεράς να συντρώγει με δύο εκπροσώπους του πλούτου- παρατήρησαν ότι το κλίμα ήταν εξαιρετικό.
Η παρέα εξέπεμπε ένα κλίμα μεγάλης οικειότητας, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές που όλοι γέλασαν με την καρδιά τους, μετά από κάποιο αστείο ή μια παρατήρηση. Η οικειότητα ήταν ιδιαίτερη μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ο οποίος έχει από καιρό ενστερνιστεί τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχει στις εκδηλώσεις και στις ομιλίες του ηγέτη του κόμματος, ενώ στην κρίση του 2010 δήλωνε αγανακτισμένος για την κρίση και το Μνημόνιο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, μόλις δημοσιεύτηκε το αποκλειστικό ρεπορτάζ διέψευσε με σκληρό τρόπο:
«Το κεντρικό δημοσίευμα της iefimerida περί δήθεν συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Λάτση και την κ. Αγγελοπούλου είναι απόλυτα ψευδές και πρέπει να ανακληθεί. Έρχεται δε ως συνέχεια άλλων αναξιόπιστων ρεπορτάζ της εν λόγω ενημερωτικής ιστοσελίδας για τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον τελευταίο καιρό «ανακαλύπτει» με την ίδια ευκολία από συναντήσεις μέχρι εσωκομματικές διαφωνίες, χωρίς κανένα σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία».
Διαψεύσεις είχαν κάνει από την πλευρά τους τόσο η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου όσο και η κυρία Μαριάννα Λάτση, μέσω κύκλων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου