ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Συναντήσεις του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη για την ανάπτυξη της γεωργοκτηνοτροφίας στα Γρεβενά

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Υπουργείο Ανάπτυξης επισκέφθηκε χθες ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Ζωικής Παραγωγής κ. Λάμπρο Χατζηζήση,
με στόχο την ανάπτυξη της γεωργοκτηνοτροφίας στα Γρεβενά.
Ο κ. Βουλευτής συναντήθηκε αρχικά με τον καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή του Εργαστηρίου Φυσιολογίας Θρέψεως και Διατροφής του ιδρύματος κ. Γ. Ζέρβα, με τον οποίο συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που εντοπίζονται στην οργάνωσης της γεωργοκτηνοτροφίας στη χώρα μας καθώς και την ανασυγκρότησή της μέσω συγκεκριμένων προτάσεων, μία εκ των οποίων θα είναι η ίδρυση κτηνοτροφικών πάρκων στα Γρεβενά. Ο κ. Ζέρβας, ο οποίος είναι πρωτοπόρος σε αυτή τη σύγχρονη δομή της κτηνοτροφίας,χαρακτήρισε την πρόταση του Βουλευτή ως ιδιαίτερα αξιόλογη και καινοτόμο, η οποία θα συμβάλλει σε σημαντικό βαθμό στην ανάπτυξη των Γρεβενών.


Στη συνέχεια ο κ. Κοψαχείλης συναντήθηκε με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Δ. Ιατρίδη, με κυρίαρχο θέμα τις επιδοτήσεις και την έγκυρη τακτοποίηση των γραφειοκρατικών εκκρεμοτήτων για την άμεση εκταμίευσή τους. Επιπλέον, τέθηκαν υπόψη του κ. Ιατρίδη και μία σειρά από άλλα σημαντικά θέματα όπως ο εξηλεκτρισμός ποιμνιοστασίων, η δημιουργία φραγμάτων, η αγροτική οδοποιία και νέα επενδυτικά προγράμματα στον γεωργοκτηνοτροφικό χώρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου