ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Αννα Διαμαντοπούλου: Αρνήθηκα να τον παντρευτώ και ανέβασε ροζ φωτογραφίες μου στο Facebook (Φωτογραφίες)!!


Για την προσωπική της περιπέτεια και τον άδοξο τρόπο με τον οποίο έληξε η σχέση της με τον Λιβανέζο επιχειρηματία φίλο της, μίλησε το μοντέλο Αννα Διαμαντοπούλου.


Οπως η ίδια αποκάλυψε μιλώντας σε εκπομπή του Star, πριν λίγο καιρό βρέθηκε στη Βηρυτό λόγω... έρωτα, καθώς ερωτεύτηκε έναν Λιβανέζο επιχειρηματία και για χάρη του αποφάσισε να μετακομίσει. Η σχέση τους, όμως, έληξε τελείως άδοξα και με κλάματα.
Οπως είπε η Διαμαντοπούλου μετά από δυο μήνες συγκατοίκησης, κατά τη διάρκεια της οποίας τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα, ο Λιβανέζος φίλος της άρχισε να την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Εκείνη αρνήθηκε και του ζήτησε να χωρίσουν. Το γεγονός αυτό, όμως, τον εξόργισε, και αποφάσισε να την εκδικηθεί κλειδώνοντάς την στο σπίτι και στη συνέχεια ανεβάζοντας στο Facebook ροζ φωτογραφίες της.
«Ημουν μαζί του δυο μήνες. Έμενα στην Βηρυτό μαζί του, κάναμε τα πάντα μαζί. Είχαμε πολύ στενή σχέση, δεν με άφηνε να κάνω τίποτε μόνη μου, είχαμε συνεχώς καυγάδες. Τσακωνόμασταν για ασήμαντα πράγματα μέχρι που κάποια στιγμή του είπα ''θέλω να χωρίσουμε...''. Μου φέρθηκε απαίσια, έπαιρνε το τηλέφωνό μου, δεν με άφηνε να φύγω με είχε κλειδωμένη επί δύο μέρες και αναγκάστηκα να του πω ψέματα ότι πρέπει να γυρίσω την Αθήνα...» είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.
Τελικά, κατά τα λεγόμενά της, κατάφερε να το σκάσει από τα χέρια του. Και πάλι τα πράγματα, όμως, δεν ήταν εύκολα, αφού ο Λιβανέζος επιχειρηματίας την κυνήγησε ως το αεροδρόμιο φωνάζοντας και βρίζοντας. Οπως εξομολογήθηκε η Αννα Διαμαντοπούλου κατάφερε να γλιτώσει χάριν στην παρέμβαση των ανδρών της ασφάλειας του αεροδρομίου που την έσωσαν κυριολεκτικά από τα χέρια του.
Πάντως, ο εφιάλτης της νεαρής καλλονής δεν έληξε εκεί, αφού μετά την αναχώρησή της από τη Βηρυτό, ο πρώην, πλέον, φίλος της, την εκδικήθηκε ανεβάζοντας στο Facebook ροζ φωτογραφίες της...




iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου