ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ladylike.gr : Τα 10 λάθη που κάνουμε οι γυναίκες στο σεξ

Σε τρία πράγματα σε αυτή τη ζωή δεν σε παίρνει να κάνεις λάθος. Το πρώτο είναι στην επιλογή του κομμωτή, το δεύτερο στο ψήσιμο του μουσακά και το τρίτο στο σεξ.

Γι αυτό και εμείς εδώ αφού πρώτα μάθαμε από τα λάθη μας, μοιραζόμαστε μαζί σου το νέκταρ της σοφίας μας. Άνοιξε καλά τα μάτια και δώσε προσοχή.



1. Να αφήνεις το δάσος του Αμαζονίου στο μπικίνι

Μπορεί κάποια στιγμή ο "θάμνος" να είχε επιστρέψει στη μόδα, αλλά άλλο να έχεις αφήσει μία διακριτική πόα εκεί κάτω και άλλο να κοντεύει να γίνει κισσός που θέλει να επεκταθεί μέχρι τον αφαλό. Σεξ θέλει να κάνει ο σύντροφός σου μαζί σου, όχι να παίξει το κυνήγι του θησαυρού. 

2. Να κάνεις σεξ στο σκοτάδι

Εσύ μπορεί να θέλεις να παίξετε την τυφλόμυγα, για να κρύψεις τυχόν ατέλειες του σώματός σου, αλλά εκείνος (όπως και όλοι οι άντρες) είναι οπτικός τύπος. Εντάξει, δεν σου λέμε να ανάψεις και τον πολυέλαιο, αλλά ένα-δύο κεριά μπορείς να τα αφήσεις.

3. Να αφήνεις την προστασία πάνω του

Το να λες "έλα μωρέ θα έχει εκείνος προφυλακτικό", είναι σαν να ζητάς σε πιγκουίνο να θυμηθεί να φορέσει τις γαλότσες για το χιόνι. Τι; Δεν φοράει ο πιγκουίνος γαλότσες; Έλα, δεν το πιστεύω.

4. Να πιστεύεις ότι το σεξ συνδέεται με την αγάπη

Το ότι το σεξ μαζί του σε κάνει να βλέπεις πυροτεχνήματα, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ο πρίγκηπας πάνω στο λευκό άλογο. Υπάρχει μία πολύ μεγάλη πιθανότητα να είναι απλά ένας  υπερταλαντούχος καβαλάρης.

5. Να μην ξυρίζεις τα πόδια σου

Ε ναι. Όχι.

6. Να ξαπλώνεις και να περιμένεις να κάνει ο άλλος τη δουλειά

Το να πιάνεις πρώτη θέση στο κρεβάτι παριστάνοντας την φώκια με βαρυστομαχιά που την έχει ξεβράσει το κύμα δεν είναι καθόλου σέξι. Ακόμα και αν μοιάζεις με τη Adriana Lima.

7. Να νομίζεις ότι αυτά που διαβάζεις περί σεξ είναι αλάνθαστα

Βίβλος είναι μόνο μία. Και αυτή είναι η Vogue για τις φασιοναρίες του κόσμου τούτου.

8. Να περιμένεις να αρχίσει τα γούτσου γούτσου

Ένας άντρας μετά το σεξ θέλει το χώρο του. Τη γωνίτσα του ώστε να κλείσει τα βλέφαρα και κατεβάσει τα ρολά. Οι άντρες δεν είναι και για πολλά πολλά.

9. Να τον κάνεις να αισθάνεται υπεύθυνος για τους οργασμούς σου

Δεν χρειάζεται να του δίνεις οδηγίες τύπου "λίγο πιο αριστέρα, τώρα πιο γρήγορα, κόψε λίγο, πάρ' το λίγο ακόμα δεξιά, ώπα καλά είσαι". Απλά δώσε του τα σωστά σημάδια για να νιώσει ότι το κάνει σωστά.

10. Να περιμένεις να έχει πάντα σηκωμένη "σημαία"

Οι άντρες δεν είναι μηχανές. Ναι, κρίμα. Αλλά δεν είναι. Θέλουν το χρόνο τους, ώστε να πάρουν και πάλι μπροστά. Δείξει λίγη υπομονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου