ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Έρανο σε ομάδα της Super League για να πληρώσουν το πούλμαν!! - Δείτε ποιά είναι..

Πιο χαμηλά δεν γίνεται. Ομάδα της Super League δεν έχει ούτε για την μετακίνηση της με πούλμαν για αγώνα πρωταθλήματος και επιστρατεύονται οι οπαδοί της για να πληρώσουν.




Η Νίκη Βόλου ανέβηκε με όνειρα και φιλοδοξίες στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά από την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν και μετά τα «χαστούκια» είναι απανωτά.

Το καίριο χτύπημα ήρθε με την αποχώρηση του μεγαλομετόχου της Ανδρέα Πάτση που φέρνει πλέον την ομάδα στα πρόθυρα διάλυσης.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο να μην υπάρχει... φράγκο για το ταξίδι της ομάδας στη Βέροια, για το αυριανό ματς ενώ υπήρχε η σκέψη ακόμη και να μην αγωνιστεί η Νίκη (άρα και να τιμωρηθεί).

Τελικά τη λύση φαίνεται πως δίνουν οι οπαδοί, και άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Μαζεύουν λοιπόν χρήματα για να πληρώσουν το πούλμαν που θα μεταφέρει αυθημερόν τους παίκτες στη Βέροια!

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές μόνο για προπόνηση δεν έχουν διάθεση με τον προπονητή της ομάδας τον Τζαναβάρα να μετράει μέρες. Ο Κορίνθιος τεχνικός θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων» για τα δύο επερχόμενα παιχνίδια, με Βέροια και Παναιτωλικό, και εάν δεν αλλάξει κάτι στον σύλλογο, θα αποχωρήσει.

Την Δευτέρα ήρθε και η παραίτηση του ΔΣ της βολιώτικης ΠΑΕ, κάτι που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου