ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Μια κάλπικη λίρα που δεν αξίζει... δεκάρα ο Αλέξης Τσίπρας

Αφού λοιπόν θαυμάσαμε τον Αλέξη Τσίπρα με το λευκό περιστέρι και την ορθοδοξία στο βλέμμα του, σκηνοθεσία που ούτε ο… Τάσος Μπιρσίμ του Ανδρέα δεν είχε φανταστεί,
ας πάμε στην ουσία της πολιτικής αντιπαράθεσης. Ουδόλως ενδιαφέρει αν ο Τσίπρας πιστεύει στο Θεό ή στον Βελζεβούλη. Ποιο πολύ σημασία έχει το ποιον του ατόμου παρά τα πιστεύω του.


Διότι όταν βάζει την ψεύτικη μάσκα του καλού Έλληνα, καλού χριστιανού και κυρίως υπάκουου πολιτικού που λέει και καμιά μ… προκειμένου να περάσει η ώρα, ε, τότε υπάρχει βαθύ πρόβλημα.

Υποκρισία, ψεύδος, πολιτικός αριβισμός, μακιαβελισμός με στόχο την κατάληψη της εξουσίας. Όλα αυτά που είδαμε στο…. Φωτισμένο πρόσωπο του μεγάλου ηγέτη της Αριστεράς, ας το μεταφέρουμε στην βασική γραμμή του Τσίπρα για το πώς θα κυβερνήσει τη χώρα.

Εδώ και μερικές ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο πρόεδρός της, επιχειρούν να καθησυχάσουν τους φόβους για ενδεχόμενο Grexit. «Θα κάνουμε καλύτερη διαπραγμάτευση από τον Σαμαρά, αλλά δεν τίθεται θέμα εξόδου από το ευρώ», ορκίζονται σε όλους τους τόνους οι Συριζαίοι. «Είναι ασφαλείς οι καταθέσεις των Ελλήνων», λένε από την Κουμουνδούρου και συνεχίζουν να τα… χώνουν στον Στουρνάρα που μίλησε για πιθανή ανήκεστο βλάβη στην οικονομία.

Όμως, είναι φανερό ότι η ανήκεστος βλάβη υπάρχει στα μυαλά ορισμένων που πιστεύουν ότι μπορούν να ξεγελούν τους Ευρωπαίους ή τους Έλληνες με τεχνάσματα και ψεύτικες υποσχέσεις.

Σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Κίνα, τις τελευταίες ημέρες γράφονται δεκάδες άρθρα για το απευκταίο σενάριο της εξόδου από το ευρώ. Το νόμισμα κατρακυλάει, το Χρηματιστήριο πέφτει, τα ομόλογα έχουν εκτοξευτεί στα ύψη και οι Ευρωπαίοι βρίσκονται σε πανικό. Άλλοι πιστεύουν ότι το Grexit δεν πρόκειται να επηρεαστεί τόσο πολύ η κρίση. Άλλοι ότι αποτελεί νάρκη στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Η ουσία είναι ότι έπειτα από δύο χρόνια η Ελλάδα έγινε πρωτοσέλιδο, με αποκλειστική ευθύνη του Τσίπρα ο οποίος τώρα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ευθύνεται για την αναζωπύρωση των σεναρίων.

Όμως, ας θυμηθούμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο Τσίπρας μιλούσε για νταούλια και ζουρνάδες. Μάλιστα, στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις οι επικοινωνιολόγοι της Κουμουνδούρου βάζουν… πεντοζάλη μαζί με Μίκη Θεοδωράκη.

Επίσης, μην ξεχνάμε ότι το ίδιο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για σύγκρουση και το ενδεχόμενο στάσης πληρωμών, επομένως χρεοκοπίας.

Ακόμη το περίφημο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης υπόσχεται παροχές 11,3 δις ευρώ, άλλοι για 20 δις ευρώ, γεγονός που ουσιαστικά οδηγεί την οικονομία στο γκρεμό. Και να μην ξεχάσουμε τα χαστούκια που έφαγαν οι Μηλιός και Σταθάκης στο Σίτι του Λονδίνου όταν πήγαν να παρουσιάσουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι το κλίμα… χρεοκοπίας και εξόδου από το ευρώ φέρει τη σφραγίδα του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο λοιπόν κι αν καθησυχάζει τους πολίτες και τις αγορές το μόνο που θα κάνει είναι να λέει ψέματα. Όπως λέει ψέματα όταν μετέχει στον εορτασμό των Θεοφανείων και πετά περιστέρια.

Ο κύριος Τσίπρας είναι μια κάλπικη λίρα, σαν κι εκείνη της πολύς γνωστής ταινίας με τον Δημήτρη Χορν. Όλοι την παίρνουν στα χέρια τους και πιστεύουν ότι πλούτισαν αλλά στη συνέχεια την πετάνε καθώς καταλαβαίνουν ότι είναι ψεύτικη.

Φτάνει πια λοιπόν με τους κάλπικους πολιτικούς που θέλουν να ξεγελάσουν τον ελληνικό λαό με τη «λάμψη» τους. Δεν κοστίζουν ούτε μια… δεκάρα.


Antinews.gr

1 σχόλιο:

  1. ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

    ΖΗΤΩ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ !

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !

    ΖΗΤΩ Η ΤΡΟΙΚΑ !

    ΖΗΤΩ Η ΜΕΡΚΕΛ !

    ΖΗΤΩ ΟΙ 70 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟ 2013-2014 !

    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

    ΚΑΤΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή