ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Γιατί να μην κάνεις μπάνιο μαζί του, όσο σέξι και αν νομίζεις πως είναι σαν ιδέα

Ωραίο πράγμα να έχεις βρει κάποιον άνθρωπο που να σου αρέσει να μοιράζεσαι τα πάντα. Από το πρωινό ξύπνημα μέχρι την καλύτερη συναυλία της χρονιάς.


Όμως, σε μερικές περιπτώσεις πρέπει κάποια πράγματα να μένουν για εσένα και μόνο. Ας πούμε το μπάνιο.
Ξέρουμε ότι έχει και μερικά καλά το να μπαίνεις στο ντουζ ή την μπανιέρα με τονα γαπημένο σου,  όπως για παράδειγμα ότι η ώρα θα περάσει πιο ευχάριστα ή ότι θα σου τρίψει την πλάτη - ναι ναι εκεί που δε φτάνεις. Όμως υπάρχουν αρκετοί άλλοι λόγοι που πιστεύουμε ότι πρόκειται για κακή ιδέα. Άσε τον Βαγγέλη Γερμανό να λέει. Το "δυο δυο στη μπανιέρα δυο δυο" είναι ωραίο μια στο τόσο και μόνο. Να γιατί.
Λιγότερη άνεση
Όπως όλοι οι χώροι, έτσι και αυτός, όταν μοιράζεται με κάποιον άλλον γίνεται λίιιιγο μικρότερος. Όσο μεγάλη μπανιέρα ή ντουζ και να έχεις, θα περιορίζεις τις κινήσεις σου. Μελανιές μπαίνουν στο πρόγραμμα, γλίστρες το ίδιο.
Περισσότερο σόου
Ας πούμε ότι είναι από εκείνες τις φορές που θέλεις να βάλεις τη μάσκα μαλλιών. Πάμε λίγο να υπολογίσουμε. 2 χέρια σαμπουάν=5 λεπτά. Σε αυτά προσθέτουμε το κλασσικό 3λεπτο που χρειάζεται για να δράσει η μάσκα, φτάσαμε στα 8. Ο απέναντι σου, έχει λουστεί στο μισό πρώτο χέρι σου. Ή θα βρεις κάτι να κάνεις θεαματικό για να σε χαζεύει ή κράτα το μπάνιο για τον εαυτό σου.
 
Πολλά λόγια
Το μπάνιο είναι χαλάρωση αλλά όταν μοιράζεται έχει μια αναστάτωση παραπάνω. Δε γίνεται να το βγάλετε στη μούγκα όσο ήρεμοι κι αν είστε. Ειδικά αν πρόκειται για τις πρώτες φορές που κάνετε μπάνιο μαζί, ερωτήσεις όπως: τι τις θες τόσες πετσέτες, τόσα σαμπουάν, τα τρία σφουγγάρια είναι αναμενόμενες. Λύση: κλείσ' του το στόμα με χίλια φιλιά, αλλά...
Σεξ με το στανιό
Το καλό σενάριο είναι να έχεις όρεξη για ζουζουνιές, οπότε εντάξει. Το κακό σενάριο είναι όντως να θες να μπανιαριστείς και ο έρωτας σου να πλησιάζει με όρεξη για σεξ. Θα βγείτε εκτός προγράμματος, μπορεί να τελειώσει και το ζεστό νερό και μην τα ξαναλέμε. Το σεξ στο ντουζ είναι κακή ιδέα.
Τα αφρόλουτρo μυρίζει γιασεμί
Τέλειο το αφρόλουτρο που αγόρασες αλλά είσαι σίγουρη ότι θες να το μυρίζεις πάνω στον καλό σου; Αν θες να κάνεις μπάνιο μαζί του, πρέπει τουλάχιστον να περιορίσεις τα γυναικεία σαμπουάν και αφρόλουτρα. Είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο;
Ζεστό, κρύο, χλιαρό
Σε πολλά μπορεί να ταιριάζετε, στη θερμοκρασία που θέλετε να έχει το νερό όταν κάνετε μπάνιο, πιθανότατα όχι όμως. Άνοιξε λίγο το ζεστό, κάν' το λίγο πιο χλιαρό, κάηκα, κρύωσα. Άντε να ευχαριστηθείς μπάνιο.
Ξύρισμα
Όταν λέμε μπάνιο εννοούμε μπάνιο, άρα ξέρεις πολύ καλά πως θα χρειαστεί και να ξυριστείς. Πόσο τέλειο μπορεί να είναι, ο αγαπημένος σου να σε χαζεύει ενώ εσύ αποχωρίζεσαι τριχωτό από τις μασχάλες, τα πόδια, το μπικίνι;
Ποιο μπάνιο;
Πληροφορίες που αναφέρουν ότι ποτέ κανείς δεν καθαρίστηκε επαρκώς σε μπάνιο με τον σύντροφο του, ελέγχονται. Κάποιοι, κάποτε μπορεί να ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό το κομμάτι και να το καταφέρνουν. Προφανώς δεν είμαστε από αυτούς.



ladylike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου