ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Τι δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις των κομμάτων

Ντέρμπι σε θολό (μέχρι στιγμής) τοπίο δείχνουν οι κυλιόμενες έρευνες που έχουν παραγγείλει οι ηγεσίες των κομμάτων, προκειμένου να έχουν μία πρώτη
καταγραφή των δεδομένων στην αφετηρία ενός δύσκολου εκλογικού αγώνα, όπου -όπως ήδη φαίνεται- θα κυριαρχήσουν η πόλωση και η πολιτική ένταση.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν αυτήν την ώρα στα κομματικά επιτελεία και τα οποία αποκαλύπτει το «Εθνος», το δημοσκοπικό προβάδισμα το διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, αν και υπάρχει σαφής μείωση της διαφοράς το τελευταίο διάστημα.

Η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ χτυπάει το 80% ενώ της ΝΔ το 70%.

Ταυτόχρονα τα στοιχεία δείχνουν ότι η ΝΔ αντλεί ψήφους από ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ, ενώ ο νέος δικομματισμός φλερτάρει με το 65%.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι:
Το μυστικό γκάλοπ του Μεγάρου Μαξίμου δείχνει ότι η διαφορά στην αφετηρία είναι 2,5% - 3%. Σε ότι αφορά τις μετακινήσεις στη ΝΔ χάνουν 7,5% προς τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ παίρνουν μόλις 2,6%.
Τα στοιχεία της Κουμουνδούρου μιλούν για διαφορά 5%. Στις μετακινήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει να παίρνει 7-8% από τη ΝΔ και να χάνει περίπου 4%.

Τα γκάλοπ για το ΠΑΣΟΚ δείχνουν διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στο 3,5%. Το ΠΑΣΟΚ έχει στοιχεία που δείχνουν μεγάλη διαρροή προς τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το Ποτάμι. Σε ότι αφορά το κόμμα Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν να ξεκινάει με ποσοστό 3-4%.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου