ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Πως στήνει την «πολιτική απάτη» ο Τσίπρας

Οι επόμενες τρεις εβδομάδες μέχρι τις κάλπες που μας ανάγκασαν να στήσουμε οι άθλιοι του πολιτικού συστήματος θα είναι σκέτη «κόλαση».
Όμως, αν κάποιοι πιστεύουν ότι στις 25 ψηφίζουμε και στις 26 επιστρέφουμε στο 2008 γελιούνται.


Όσοι νομίζουν ότι θα γίνει ένα όψιμο χριστουγεννιάτικο θαύμα και θα αλλάξουν στην Ελλάδα ως δια μαγείας τα πάντα, τότε θα πρέπει να τους κοιτάξει κανείς ψυχίατρος.

Στις συζητήσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες στα γιορτινά τραπέζια μπορεί κανείς να καταλάβει τη «σχιζοφρένεια» που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον ελληνικό λαό. Δε λέμε ότι όσοι στηρίζουν τον Σαμαρά έχουν δίκιο ή είναι πιο λογικοί από τους άλλους. Όμως, δύο είναι τα στοιχεία που εξάγονται από τις κουβέντες με Συριζαίους:

1.Υπάρχουν εκείνοι που θα ψηφίσουν Τσίπρα διότι πιστεύουν ότι θα κάνει κωλοτούμπα, δεν θα εφαρμόσει ούτε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ούτε της κάτω Ραχούλας και επομένως γιατί να μην υπάρξει μια νέα κυβέρνηση που δεν βαρύνεται από τα όσα συνέβησαν τα προηγούμενα δύο χρόνια;

2.Υπάρχουν και εκείνοι που εκτιμούν πως ήρθε η ώρα της Αριστεράς, ακόμη κι αν χρειαστεί να επέλθει η σύγκρουση με όλους. Ήρθε η ώρα για να βγούμε από το ευρώ, να ζούμε με τα δικά μας, να παράγουμε όσα καταναλώνουμε, να συμμαχήσουμε με χώρες όπως η Ρωσία, η Κίνα, η Βενεζουέλα και η Κούβα και γενικώς να διώξουμε τους Αμερικανούς, τους Γερμανούς και τους λοιπούς οικονομικούς ιμπεριαλιστές. Είναι εκείνοι που ζουν στο δικό τους σύννεφο και ας τους αφήσουμε εκεί γιατί είναι ευτυχισμένοι.

Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, βεβαίως, που λένε ότι βαρέθηκαν τους Σαμαρά και Βενιζέλο, δεν αντέχουν άλλο να τους κοροϊδεύουν, δεν μπορούν να βλέπουν άλλες διαπραγματεύσεις με την τρόικα και υποχωρήσεις και γενικώς θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό, αδυνατώντας να εκτιμήσουν τους κινδύνους που επακολουθούν.

Το «γκάλοπ» των γιορτών, λοιπόν έδειξε ότι με μεγάλη πλειοψηφία ο κόσμος θα ψηφίσει Τσίπρα διότι πιστεύει ότι θα κάνει τα ίδια με τον Σαμαρά, άντε το πολύ να δείξει ότι είναι πιο σκληρός διαπραγματευτής. Και προκειμένου να καλύψει την κυβίστηση που θα κάνει, εφόσον εκλεγεί φυσικά πρωθυπουργός, θα γεμίσει τη Βουλή με εξεταστικές επιτροπές, θα στήσει λαϊκά δικαστήρια, θα γεμίσουν οι τηλεοράσεις και οι εφημερίδες με Ειδικά Δικαστήρια, θα πλακώνονται στο κοινοβούλιο και ο κόσμος θα χαζεύει μη ρωτώντας και πολλά.

Διότι όταν δεν μπορείς να δώσεις στο λαό άρτον τι θα του δώσεις; Φυσικά θεάματα, και από τέτοια η ελληνική κοινωνία ξέρει.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν γίνει κυβέρνηση, και προκειμένου να απομονώσει τους Τόλιους και τους Λαφαζάνηδες και να προσκυνήσει τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε θα κάνει την Ελλάδα Κολοσσαίο.

Θα ικανοποιήσει με τον τρόπο αυτό όσους τον ψηφίσουν γνωρίζοντας πως δεν θα αλλάξει τίποτε αλλά και εκείνους που θα δυσαρεστηθούν επειδή η «επαναστατική γυμναστική» τελειώνει μόλις αναλάβει την εξουσία και τα βρει μπαστούνια.

Όλα τα δημοσιεύματα από ξένες εφημερίδες, κυρίως από τις γερμανικές, φαίνεται να κάνουν κακό στον Τσίπρα και την παρέα του, όμως, κατά τη γνώμη μας τον ευνοούν. Όλοι μιλούν για Grexit, όλοι τρομάζουν τον κόσμο, όλοι λένε ότι έρχεται bank run και ο κόσμος τι λέει; Ε, για να μη γίνουν όλα αυτά και προκειμένου να πάρει την εξουσία η Αριστερά για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Τσίπρας θα σφαχτεί σαν αρνί στην ποδιά της Μέρκελ.

Ουσιαστικά τα αρνητικά δημοσιεύματα και οι ασφυκτικές πιέσεις γίνονται προκειμένου ο Τσίπρας ευκολότερα να κάνει την κωλοτούμπα του. Και να μπορεί να λέει στους ψηφοφόρους του: «Τι θέλετε, δεν τα βλέπετε, αυτοί θα μας χρεοκοπήσουν».

Και το επόμενο βήμα του θα είναι να στήσει κρεμάλες στο Σύνταγμα για τους «μνημονιακούς που μας έφεραν σ' αυτή την κατάσταση». Αυτό το σκηνικό θα στηθεί την επόμενη των εκλογών και αν οι 22 μέρες από σήμερα είναι εφιαλτικές τότε εκείνες που θα ακολουθήσουν θα είναι κολασμένες. Δυστυχώς, η πατρίδα βρίσκεται σε κίνδυνο και κανείς δεν κάνει την κίνηση να βρεθεί μια μίνιμουμ συνεννόηση. Όσο όμως οι υβριστές της Αριστεράς δεν ορρωδούν προ ουδενός τόσο θα παίζουν στα ζάρια το μέλλον της Ελλάδας.

Κι αν πρόκειται να κάνουν την κωλοτούμπα τους αργότερα θυσιάζοντας τους Λαφαζάνηδες, γιατί να μην το πουν από τώρα ώστε να γλιτώσουμε καμιά εθνική τραγωδία;



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου