ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Πιο Πασόκος και από τον Παπανδρέου ο Τσίπρας

Τρέχουν και δεν φτάνουν στο ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψουν τις δηλώσεις Τόλιου για την έκδοση εντόκων γραμματίων που θα αγοράσουν οι καταθέτες. Εκτός από τη διορθωτική δήλωση που έκανε το στέλεχος της Αριστερής
Πλατφόρμας κάνοντας λόγο για «ανοίκεια επίθεση» και «μονταζιέρα», ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να μπει τέλος στην πολυγλωσσία χαρακτηρίζοντάς την ως την «αχίλλειο πτέρνα του ΣΥΡΙΖΑ» και μάλιστα πολύ δηκτικά ανέφερε ότι «αν θέλεις να ξεχωρίσεις, ξεχωρίζεις, και ασχολείται μαζί σου ακόμη και ο Σαμαράς».


Την ίδια στιγμή στο ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν με προβληματισμό το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα κάνει εκλογική ζημιά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε –όπως λένε οι πληροφορίες- εκτενείς αναφορές πλέκοντας το εγκώμιο στη Λούκα Κατσέλη ότι η πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΓΑΠ στηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τ’ άλλα όπως όλα δείχνουν η περιβόητη διεύρυνση με υποψηφιότητες από το χώρο των ανεξάρτητων βουλευτών θα περιοριστεί στις περιπτώσεις Βουδούρη, Τζάκρη, Παραστατίδη και ίσως μια-δύο ακόμα περιπτώσεις. Οι πληροφορίες θέλουν την Αριστερή Πλατφόρμα να ρίχνει τους τόνους και να μη θέτει βέτο σ’ αυτές τις υποψηφιότητες. Προφανώς μπροστά στην προοπτική της εξουσίας πάνε περίπατο τα εύηχα λόγια της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ περί ριζοσπαστισμού κλπ. Αξίζει πάντως να υπενθυμιστεί ότι ο Μανώλης Γλέζος είχε ζητήσει με δημόσια παρέμβασή του ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκλείσει από τα ψηφοδέλτιά του τις περιπτώσεις Βουδούρη Παραστατίδη επειδή όπως είχε σημειώσει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, η στάση τους «δε συνάδει με το ήθος της Αριστεράς» εξαιτίας της συκοφαντικής επίθεσης των δύο βουλευτών κατά των συναδέλφων τους που ψήφισαν υπέρ του Σταύρου Δήμα, ενώ είχαν καταψηφίσει στον προϋπολογισμό.

Σ’ αυτό το πλαίσιο μόνο ως ειρωνεία και πασοκική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να εκληφθούν τα νέα «ανοίγματα» του Τσίπρα προς το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ακόμα και για «μετεκλογικές κυβερνητικές συνεργασίες» από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.


Κάλχας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου