ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Επισκέψεις του κ. Κοψαχείλη στην πόλη των Γρεβενών (εικόνες)

Τους επαγγελματίες των Γρεβενών επισκέφθηκε & συνομίλησε ο κ. Κοψαχείλης
poli 3
Στην πόλη των Γρεβενών κινήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την αγορά της πόλης και να συνομιλήσει ανταλλάσοντας απόψεις με τους επαγγελματίες.


Ο κ. Κοψαχείλης τους ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της θητείας του στο κοινοβούλιο και αφορούν την επιχειρηματική τάξη και την προσπάθεια που κατέβαλλε η κυβέρνηση για την μείωση της γραφειοκρατίας




την διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας, τις δεσμεύσεις για την μείωση της φορολογίας από το 2015 και την ρύθμιση των πολλών δόσεων των οφειλών.
poli

Συζήτησαν για τις πρωτοβουλίες που είχε αναλάβει για την τουριστική προβολή των Γρεβενών με την συνδρομή του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης και της Εγνατίας Οδού με την εφαρμογή του διαδικτυακού τουριστικού οδηγού. Για την προώθηση των τοπικών προϊόντων, την ανάδειξη των ιστορικών χώρων και μνημείων. Για την διατήρηση των δομών , τη διασφάλιση της λειτουργίας του νέου τμήματος




Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην πόλη των Γρεβενών, τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Γρεβενών, την πίστωση με 800.000 ευρώ στον προϋπολογισμό και τη συνέχιση των εργασιών της Σχολής Αστυφυλάκων.
poli 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου