ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Βαρούφες...

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών Γιάννης Βαρουφάκης, μιλώντας στο «ΚΟΚΚΙΝΟ», κατηγόρησε τη ΝΔ ότι
παίζει με τη Δημοκρατία με αφορμή τη «νέα μονταζιέρα» του Μαξίμου.


Αν δεν το επιθυμούν να μην αναλαμβάνουν ρόλους επικοινωνιακού κασκαντέρ. Όλα έχουν το τίμημα τους.


"Μόνο μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα μπορέσει να κλείσει τη διαπραγμάτευση, ώστε να καταστήσει βιώσιμη την ελληνική οικονομία και να μπορεί να εκδίδει ομόλογα", δήλωσε μεταξύ άλλων.

(Μέχρι να εκδοθούν τα ομόλογα, δεν μας λέει τι θα γίνει, προφανώς το αφήνει στην αχαλίνωτη φαντασία μας)

«Δεν έχει σημασία βραχυπρόθεσμα, αν θα αγοράσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ελληνικά ομόλογα γιατί η Ελλάδα δεν εκδίδει ομόλογα. Θα αρχίσουμε να εκδίδουμε ομόλογα όταν το ελληνικό χρέος ξαναγίνει βιώσιμο. Μόνο μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα μπορέσει να κλείσει τη διαπραγμάτευση με τέτοιο τρόπο, ώστε να καταστήσει βιώσιμη την ελληνική οικονομία. Η ερχόμενη Κυριακή είναι καθοριστικής σημασίας καθώς θα ξεκινήσει μια διαδικασία επίλυσης της κρίσης ώστε η Ελλάδα να μπορεί να συμπεριληφθεί σε αυτό που θα ανακοινώσει την Πέμπτη ο Μάριο Ντάγκι», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών Γιάννης Βαρουφάκης.

(Έρχονται σαν «ικανοί διαπραγματευτές», όχι σαν αυτούς που θα έσκιζαν, θα ποδοπατούσαν, θα εξευτέλιζαν το Μνημόνιο. Εκτός κι αν αλλάξουν γνώμη τη Δευτέρα. ¨Η την Τρίτη. Ή έχει ο Θεός, εμείς μόνο χρέος έχουμε)

Αναφερόμενος στη διαστρέβλωση των δηλώσεων του από τη ΝΔ η οποία επικαλέσθηκε συνέντευξη του στη Le Monde, ο Γιάννης Βαρουφάκης επεσήμανε ότι αυτό που δήλωσε ήταν «ότι πρέπει να σταματήσει ο θανάσιμος εναγκαλισμός της Ελλάδας με το χρέος, μεταξύ των πτωχευμένων τραπεζών και των πτωχευμένων καταναλωτών». «Η διαστρέβλωση ήταν τέτοια που ο διάλογος χάνεται» και τονίζοντας ότι "η ΝΔ δεν έχει καμία έφεση στα θέματα δημοκρατίας, παίζει με τη Δημοκρατία".

(Ο ΣΥΡΙΖΑ που προτιμά ιδανικά μια Κυβέρνηση «δικτατορίας του προλεταριάτου», είχε πάντα έφεση στη δημοκρατικότητα. Γι’ αυτό και οι έδρες ανήκουν στο κόμμα)

Τελικά, το ερώτημα παραμένει: ο καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης, δήλωσε πως αν η Ελλάδα δεν καταλήξει σε συμφωνία με την Τρόικα, τότε "ο θάνατος είναι προτιμότερος";

Πόσο μοντάζ χωρά σε μία πρόταση;

Γιατί συμβαίνει το εξής παράδοξο. Κάνουν μία δήλωση εξεζητημένη για να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους και μόλις γίνεται μπούμερανγκ από τις αντιδράσεις και τα λογικά συμπεράσματα διαμαρτύρονται για «μοντάζ».

Αν δεν το επιθυμούν να μην αναλαμβάνουν ρόλους επικοινωνιακού κασκαντέρ. Όλα έχουν το τίμημα τους.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου