ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Δείτε το πρώτο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας

Πρωταγωνιστής ο ίδιος ο Α. Σαμαράς που μιλά για το μέλλον της χώρας σε μια παρέα πιτσιρικάδων που παίζουν μπάλα.
Στον αέρα είναι εδώ και λίγη ώρα το προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας. Πρωταγωνιστής, ο πρωθυπουργός, αλλά όχι μόνος του. Μαζί του είναι οι πιτσιρικάδες της γειτονιάς που παίζουν μπάλα σε μία πλατεία απέναντι από το Καλλιμάρμαρο. Ενώ το παιχνίδι τους είναι σε εξέλιξη, η μπάλα ξεφεύγει και προσγειώνεται στα πόδια του πρωθυπουργού.

Εκπληκτο ένα αγόρι με κοκκινόξανθα μαλλιά αναγνωρίζει τον Αντώνη Σαμαρά και αρπάζει την ευκαιρία για να του θέσει ένν προβληματισμό: «Να σας πω κάτι. Ο πατέρας μου μου λέει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα». Ο Αντώνης Σαμαράς του απαντάει: «Κάτσε να τα πούμε, ρε Νικόλα». Κάθεται σε ένα παγκάκι και με τα παιδιά γύρω του αρχίζει με τη φράση: «Δίκιο έχει ο πατέρας σου».

Στη συνέχεια αναπτύσσει το επιχείρημά του ότι αν θες να φτιάξεις κάτι σωστό πρέπει να περάσεις και από δύσκολες καταστάσεις και πως για να παίξεις καλά μπάλα, πρέπει να έχεις γήπεδο. Κεντρικό σύνθημα είναι το «Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο» και η ατάκα που μένει στον τηλεθεατή είναι η τελευταία στο σποτ. Αφού ο Αντώνης Σαμαράς εξηγήσει στο παιδί τον στόχο του, το παρακινεί: «Πες το στον πατέρα σου!».

Στο βίντεο ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζει ένα ανθρώπινο πρόσωπο και ένα προσεγγίσιμο προφίλ, ενώ η ιδέα για το παιχνίδι με τα παιδιά προκρίθηκε ως η ιδανική για να προβάλλει το σχέδιο του για το μέλλον.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου