ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Τα αληθινά ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ

Στον ΣΥΡΙΖΑ νομίζουν ότι έχουν κοντή μνήμη οι Έλληνες. Πιστεύουν ότι όταν λένε τις διάφορες ανοησίες τους, δεν κάθονται να τις καταγράψουν κάποιοι.



Πιστεύουν ότι είναι έπεα πτερόεντα, ότι μπορούν να λένε ότι γουστάρουν και να περνάει έτσι, χωρίς κριτική και χωρίς κανείς να το θυμάται. Όμως, οι μεγάλες αλήθειες είναι εκείνες που λέγονται και στη συνέχεια επιχειρούνται να ξεχαστούν γιατί δεν συμφέρουν. Γιατί αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της επικίνδυνης τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ που είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στην Ελλάδα.
Όσο κι αν προσπαθούν να κρύψουν το σχέδιό τους, όσο κι αν διαρρέουν ότι οι αγορές και οι ξένοι τους αντιμετωπίζουν πλέον χωρίς φόβο, η πραγματική αλήθεια είναι αυτή που έχουν πει υποψήφιοι βουλευτές του με τις απίστευτες δηλώσεις τους. Έχουμε και λέμε:

1. Βασικός Συντάκτης Οικονομικού Προγράμματος και υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κ. Λαπαβίτσας (Ant1 tv):
«Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ είναι στον αέρα, δια γυμνού οφθαλμού, η χρηματοδότησή του φαίνεται ότι είναι προβληματική».
«Δεν μπορείς από τη μία να ζητάς τα λεφτά της Ε.Ε. και από την άλλη να μην ακολουθείς τις ευρωπαϊκές πολιτικές». – «Θα συγκρουστούμε – θα γίνει έκρηξη με την Ε.Ε.»
«Ένα κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ που διογκώθηκε τόσο απότομα και τόσο γρήγορα θα αντιμετωπίσει και προβλήματα εσωτερικής δομής».
2. Μέλος Επιτροπής Οικονομικών, μέλος Κ.Γ. και υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Τόλιος:
(Εφημερίδα Κεφάλαιο):
Δεν αποκλείονται μονομερείς ενέργειες – Όπλο μας η «στάση πληρωμών»
Παραμένει θέση του ΣΥΡΙΖΑ «καμία θυσία για το Ευρώ»


3. Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης
Real fm «Θα κάνουμε δημοψήφισμα αν οι Ευρωπαίοι μας πουν όχι, ακόμα και για το νόμισμα της χώρας»
(Τι θα κάνετε σε περίπτωση που θα εισπράξετε όχι )
«Θα τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τεθεί. Το δημοψήφισμα είναι ένας από αυτούς, είναι μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία που την εφαρμόζουν όλες οι χώρες της Ε.Ε. για ζητήματα πολύ μικρότερης σημασίας γι’ αυτό…»
(Ποιο θα είναι το ερώτημα στο δημοψήφισμα)
Αυτό θα διατυπωθεί όταν δεν θα υπάρχουν άλλοι όροι διαπραγμάτευσης.
«Το ερώτημα θα είναι αν ο ελληνικός θα επιθυμεί να μείνει στη μέγγενη, να πληρώνει τόκους περισσότερους από το εισόδημά του και να εξαθλιωθεί πλήρως ή αν θα θέλει μια διαφορετική λύση. Δεν ξέρω αν θα είναι εκτός ευρωζώνης, μπορεί η Ευρώπη να έχει μια άλλη πρόταση που θα συζητηθεί και αυτή»

4. Γιώργος Βαρεμένος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ:
«Δεν τίθεται θέμα παραμονής της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ»
(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1)
«φυσικά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής της χώρας στο ΝΑΤΟ σε αυτή τη φάση, είναι σαφές αυτό».
(Στην ερώτηση, τι εννοείτε ‘‘σε αυτή τη φάση’’), απαντά : «Ότι δεν τίθεται θέμα παραμονής στο ΝΑΤΟ, καθαρά. Οι στρατηγικές στοχεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστές. Δεν πρέπει να επιστρέψουμε σε ένα ψυχροπολεμικό κλίμα και να αντικαταστήσουμε τον πάλαι ποτέ σοβιετικό κίνδυνο, όπως τον ονόμαζαν κάποιοι, με όποιον άλλον κίνδυνο υπαρκτό ή κατασκευασμένο».
Με απλά λόγια. Σχεδιάζουν σύγκρουση με την ΕΕ, έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, δημοψήφισμα σε περίπτωση που οι δανειστές τους στείλουν στον αγύριστο και επίσης έξοδο και από το ΝΑΤΟ. Τι έχουν να πουν άραγε στην Κουμουνδούρου; Δεν είναι υποψήφιοι βουλευτές τους αυτοί οι τύποι; Ή λένε ότι τους κατέβει;

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου