ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Γιουχάισμα και στα Θεοφάνεια για το γήπεδο της ΑΕΚ!!

Ακόμη και στον αγιασμό των υδάτων αποδοκιμάστηκε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Αρης Βασιλόπουλος από τους φίλους της ΑΕΚ για την στάση που
κρατάει ο Δήμος σχετικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου.


Το περιστατικό έγινε στη λίμνη που βρίσκεται μέσα στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας όπου και πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των υδάτων. Εκεί έδωσε το "παρών" ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και πολλά μέλη του συμβουλίου. Στο χώρο βρέθηκε και μια ομάδα από περίπου 70 οπαδούς της ΑΕΚ όπου μετά την ολοκλήρωση της τελετής διαμαρτυρήθηκαν με συνθήματα για τη στάση του δημάρχου κατά της ανέγερσης νέου γηπέδου. Ο κόσμος της Ένωσης φώναζε στον Άρη Βασιλόπουλο πως κορόιδεψε τον κόσμο της πόλης και υφάρπαξε την ψήφο του χωρίς να τους πει την αλήθεια για το θέμα του γηπέδου. Η διαμαρτυρία διήρκεσε περίπου είκοσι λεπτά χωρίς να σημειωθεί κάτι ακραίο.

Για το γήπεδο τοποθετήθηκε και ο Διευθυντής της Αυγής Νίκος Φίλης που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ''Ενικός'' και έκανε σαφές ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να πάρει την επιχορήγηση των 20 εκατ. ευρώ για την ''Αγιά-Σοφιά''. Σε σχετική αναφορά που του έγινε είπε ότι ''δεν θα δοθεί φράγκο τσακιστό και γι’ αυτό οι μαφιόζοι επιτέθηκαν στο Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας''.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου