ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Σε "αργία" απατεώνας ιερέας - Είναι πολλά τα θύματα - Τι καταγγέλλουν..

Σάλος με τον απατεώνα ιερέα που "δάγκωνε" τα θύματα του - "Οι Μητροπόλεις το γνώριζαν και δεν έκαναν τίποτα", λέει ένα από τα πολλά θύματά του στο LamiaReport.


Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του LamiaReport η Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας αναγκάστηκε να θέσει σε αργία τον απατεώνα ιερέα, ωστόσο μέχρι πριν λίγες ημέρες τον έστελνε σε εκκλησίες για να λειτουργήσει, ενώ γνώριζε τη δράση του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα θύματα του ιερέα είναι πάρα πολλά, αφού η δράση του ξεκινάει πολλά χρόνια πριν από τη βόρεια Ελλάδα και συνεχίζει μέχρι σήμερα.
«Τον είχα πωλητή στην εταιρεία μου το 1990. Πήρε προκαταβολές από πελάτες και κάποια άλλα χρήματα και εξαφανίστηκε. Μου έφαγε πάνω από τέσσερα εκατομμύρια δραχμές τότε. Τον κυνήγησα αλλά δεν έβγαλα άκρη. Όταν αργότερα έμαθα ότι έγινε παπάς ενημέρωσα την Μητρόπολη, αλλά δεν έγινε τίποτα, παρά το ότι έμαθαν ότι υπάρχουν και άλλα θύματα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει την απατεωνιά στο αίμα του, απορώ πως του επέτρεψαν να είναι ιερέας... », έλεγε ένα από πρώτα θύματά του στο LamiaReport.
Ο πανούργος ρασοφόρος υποσχόταν δάνεια 150.000 ευρώ μέσα από offshore εταιρεία που θα τους έφτιαχνε στη Βουλγαρία και αφού τους παρουσίαζε μαϊμού γραφεία και συνεργάτες στη γειτονική χώρα, τους αποσπούσε τμηματικά διάφορα ποσά για τα "έξοδα" της δημιουργίας της εταιρείας και του φακέλου για το δάνειο.
«Μας έλεγε ότι είναι το δεξί χέρι του Αρχιεπισκόπου και ότι έχει ραντεβού με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας... », λέει ένα από τα θύματα του απατεώνα ιερέα στο LamiaReport.
Δείτε τι είπαν δυο από τα θύματά του στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο:





lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου