ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Αποκάλυψη: Ο Τσίπρας έχει συμφωνήσει ήδη για νέο μνημόνιο

Ο κύβος ερρίφθη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τα διαπιστευτήριά του στους δανειστές προκειμένου να τους πείσει ότι δεν θα είναι «επικίνδυνος» αν γίνει κυβέρνηση
.

Τα μηνύματα που έστειλαν ανεπισήμως και επισήμως στελέχη της Κουμουνδούρου στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες, την Φραγκφούρτη και τη Νέα Υόρκη έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την προεκλογική του εκστρατεία.

Αλλά και αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι, πατάνε επί πτωμάτων και κοροϊδεύουν κατάμουτρα τον ελληνικό λαό. Αν ο κόσμος θέλει να τους ψηφίσει έπειτα από αυτή την τεράστια κυβίστηση που κάνουν, με γεια του με χαρά του. Όμως, όταν επιλέγουν το ψέμα από την αλήθεια, όταν στηρίζουν το νέο «λεφτά υπάρχουν» τότε όλοι είναι υπόλογοι των όσων θα ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α. Τσίπρας αν γίνει πρωθυπουργός, έχει διαμηνύσει στους δανειστές ότι θα υπογράψει νέο μνημόνιο που θα έχει άλλο όνομα, γιατί το... μνημόνιο πρέπει να το σκίσουν με φιέστα στο Σύνταγμα.

Το νέο πρόγραμμα που θα υπογράψει η... κυβέρνηση της Αριστεράς θα ονομάζεται «Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανάπτυξης» και θα έχει μέτρα που θα υπερβαίνουν τα 5 δισ. ευρώ. Η νέα κυβέρνηση καλείται να βρει μέτρα 2 δισ. ευρώ που μας ζητούσαν μέχρι τα Χριστούγεννα οι δανειστές και άλλα 3 δισ. ευρώ τουλάχιστον που είναι η «βλάβη» που προκλήθηκε από τους πολιτικούς απατεώνες που οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές.

Το λογαριασμό θα τον πληρώσουν χιλιάδες Έλληνες, μικρομεσαίοι οι οποίοι θα επιβαρυνθούν με τεράστια βάρη. Θα λέγονται φόροι, τέλη, υποχρεωτική συμμετοχή σε ομόλογα ή κούρεμα καταθέσεων; Όπως κι αν λέγονται είναι ένα μνημόνιο πολύ σκληρότερο από εκείνο που μας ζητούσαν μέχρι πρότινος. Άλλωστε, αν ο Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός να μας το θυμηθείτε ότι η πρώτη του... ιστορική απόφαση θα είναι η «παράταση του υπάρχοντος προγράμματος» δηλαδή παράταση μνημονίου προκειμένου να «διαπραγματευτούν» με τους ξένους.

Μα για ποια διαπραγμάτευση μιλάμε; Μέχρι τέλη Φεβρουαρίου πρέπει να έχουμε τελειώσει και τον Μάρτιο να πληρώσουμε τα πρώτα ομόλογα που λήγουν. Μέχρι τον Ιούλιο πρέπει να έχουμε πληρώσει πάνω από 12 δισ. ευρώ σε ομόλογα που λήγουν ώστε να μπούμε στο ιστορικό πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης που ανακοίνωσε ο Μ. Ντράγκι.

Τι θα κάνει η «κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;» Θα αρνηθεί τα 7,5 δισ. της δόσης που είπε η Βαλαβάνη; Θα σκίσει τα μνημόνια που λέει ο Λαφαζάνης και ο Στρατούλης; Θα επιλέξει τον θάνατο που λέει ο Βαρουφάκης; Θα μας γυρίσει στη δραχμή που λέει ο Λαπαβίτσας;

Πιθανότατα τίποτε απ' όλα αυτά. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μεγαλύτερη πολιτική απάτη στη σύγχρονη ιστορία της χώρας. Και ένα μεγάλο μέρος του κόσμου συμπράττει στην ενίσχυση της απάτης αυτής. Συμπράττουν στο έγκλημα κατά της χώρας. Επαναφέρουν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και του Γ. Παπανδρέου. Κάθε ψήφος τους στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος στο πιο βρόμικο πασοκικό παρελθόν. Η «ανάσταση» των ζόμπι είναι εδώ.



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου