ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Σαμαράς: Αυτοί που θέλουν να πτωχεύσει η Ελλάδα, θέλουν να πλήξουν και την κυβέρνηση

Ποια είναι η σχέση του Αλέξη Τσίπρα με τον… Κιμ Γιονγκ Ιλ, τον ημίτρελο ηγέτη της Βόρειας Κορέας; Αυτό θα μπορούσε να είναι το ερώτημα που τίθεται πλέον αφού όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ
θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα. Την κατηγορία αυτή απηύθυνε ο πρωθυπουργός μιλώντας από την Κομοτηνή, από εκεί που πιθανότατα ο κ. Τσίπρας να ξεκινήσει την… αναστήλωση της δικής του Ελλάδας, αυτή που θα είναι ξέφραγο αμπέλι για λαθρομετανάστες και Τούρκους.



Ο Αντώνης Σαμαρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε Βόρεια Κορέα. Επανέλαβε, δε, ότι σύγκρουση μίας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την Ευρώπη θα σημάνει τέλος στις επιδοτήσεις των αγροτών, τα τραπεζικά δάνεια των επιχειρήσεων και τα έργα του ΕΣΠΑ στην περιφέρεια.

Όμως, το σημαντικότερο από την ομιλία του, κι αυτό που θα πρέπει να απασχολήσει όλους τους Έλληνες είναι αυτό που είπε: «Όσοι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό και τους συμφέρει να πτωχεύσει η Ελλάδα, αυτοί θέλουν να σταματήσει το έργο της κυβέρνησης. Γιατί μία πτωχευμένη Ελλάδα σε δραχμή θα τους έδινε τη δυνατότητα να αγοράσουν τα πάντα για ένα κομμάτι ψωμί» σημείωσε ο πρωθυπουργός για να προσθέσει αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ «να ποιους υπηρετούν, τους βολεμένους συνδικαλιστές και τους κερδοσκόπους».

Εδώ ακριβώς θα είναι και η μάχη που θα κρίνει το εκλογικό αποτέλεσμα. Τι είναι άραγε αυτό που κάνει μεγαλοκαρχαρίες να στηρίζουν ένα ακραίο κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως τους συμφέρει η μετατροπή της χώρας σε Κορέα; Μήπως η δραχμή είναι το τελευταίο τους χαρτί για να κάνουν τη χώρα δική τους;

Αναφερόμενος στην υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ να ενοποιήσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και αυτοί να ελέγχονται από το Μαξίμου ο κ. Σαμαράς είπε:

«Ούτε θα δεχθούν οι Έλληνες, οι ανεξάρτητες αρχές να ελέγχονται αποκλειστικά από το γραφείο του Πρωθυπουργού. Αυτό το μοντέλο μόνο η Βόρεια Κορέα και η Βενεζουέλα το εφαρμόζουν και δεν επιτρέπεται από το κοινοτικό δίκαιο».

Ο κ. Σαμαράς «χτύπησε» εκεί που πονά ο ΣΥΡΙΖΑ, εκεί που δεν έχει πρόγραμμα και δεν απαντά στις ερωτήσεις. Δηλαδή στην ασφάλεια, την Αστυνομία, τη λαθρομετανάστευση, την τρομοκρατία, την Εκκλησία αλλά και το Grexit που είναι δημιούργημα της αβεβαιότητας που γεννά η Κουμουνδούρου.

Επεσήμανε ότι η πολιτική αβεβαιότητα που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προσωρινή και θα επανέλθει η πολιτική ομαλότητα, μετά τις εκλογές, που έχει την πεποίθηση ότι θα τις κερδίσει η Ν.Δ. Τότε οριστικά η χώρα θα βγει από την εξάρτηση και τον αναγκαστικό δανεισμό, υπογράμμισε, ενώ σημείωσε ότι οι εκλογές θα είναι το "μεγάλο Βατερλό του λαϊκισμού".

Κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να δει τις ξένες προειδοποιήσεις για Grexit, εξαιτίας της πολιτικής αβεβαιότητας που προκάλεσε και παρατήρησε: "Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει στα ζάρια τα συμφέροντα της πατρίδας. Σπρώχνει τη χώρα στον γκρεμό. Η άρνηση πληρωμής των δανείων είναι ο ορισμός της χρεοκοπίας και ο ασφαλέστερος δρόμος για να βγει κανείς από το ευρώ. Χωρίς κανόνες ευρώ δεν υπάρχει. Ας αφήσουν το παραμύθι ότι εμείς κινδυνολογούμε. Εμείς δεν παίζουμε με τις τύχες της πατρίδας, τις τύχες του ελληνικού λαού".

Ο κ. Σαμαράς επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν βγήκε ανοιχτά να συγχαρεί την Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού και κατηγόρησε στελέχη του ότι "δεν χάνουν ευκαιρία να υπερασπιστούν τρομοκράτες". Είπε ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό, "για να δραπετεύουν ευκολότερα οι τρομοκράτες".

Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και για τους συνδικαλιστές που έχουν στραφεί προς αυτόν, λέγοντας για "Φωτόπουλους που ανεβοκατέβαζαν διακόπτες και τώρα θέλουν να επανέλθουν τα σκανδαλώδη προνόμια τους".

Επίσης και για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους μετανάστες. Χαρακτήρισε «αδιανόητο»,

να θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρνει τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα να τους δίνει ιθαγένεια, ασφαλιστική κάλυψη και νοσοκομειακή περίθαλψη, αν χρειαστεί, αλλά με τι χρήματα;, αναρωτήθηκε και υπεραμύνθηκε του φράκτη αποτροπής εισόδου μεταναστών στον Έβρο.

Άφησε αιχμές για κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ προς την Εκκλησία, λέγοντας ότι "η ορθοδοξία είναι κομμάτι της ψυχής μας και όχι σημαία ευκαιρίας για δημόσιες σχέσεις παραμονές εκλογών".

Ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε ότι αν κερδίσει τις εκλογές η Ν.Δ. θα προχωρήσει σε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις για λειτουργικό κράτος, σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών, σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ, τα έσοδα του οποίου θα δίνονται στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Αναφερόμενος στη Θράκη είπε ότι ο αγωγός TAP που θα περάσει από την περιοχή θα φέρει εισόδημα, θέσεις εργασίας και φυσικό αέριο για οικιακή χρήση.

Χαρακτήρισε τη Θράκη γέφυρα φιλίας και συνεργασίας με τους λαούς της περιοχής. Για τους συμπατριώτες μουσουλμάνους είπε ότι έχουν ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες και το μόνο που ζητάει από αυτούς είναι σεβασμός στους νόμους της πατρίδας.

Τάχθηκε υπέρ της άμεσης καταβολής του 12% της επιδότησης εργασίας προς τις επιχειρήσεις της Θράκης και χαρακτήρισε "λάθος" τη διακοπή καταβολής του το 2010.

Τόνισε πως τα ανταποδοτικά τέλη από τον αγωγό TAP, θα τονώσουν την τοπική οικονομία και ένας από τους κόμβους του αγωγού θα γίνει στις Σάπες.

Μίλησε ακόμα για αναβάθμιση των στρατιωτικών εγκαταστάσεων στη Θράκη και τη διασύνδεση των λιμανιών της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης με όλα τα διευρωπαϊκά σιδηροδρομικά δίκτυα.

Επίσης, εξετάζει το θέμα της χορήγησης βίζας 72 ωρών για τους Τούρκους που επισκέπτονται την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπως συμβαίνει σε νησιά του Αιγαίου. Το ίδιο εξετάζει και για το θέμα χορήγησης βοηθήματος σε παλιννοστούντες ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε μάλιστα πως η χώρα θα ξαναμπεί στο δρόμο της ανάπτυξης, από τον οποίο προσωρινά την έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις 25 Ιανουαρίου.

Κατηγόρησε τη μειοψηφία των βουλευτών, που έσυρε σε εκλογές τη χώρα, προαναγγέλλοντας πως η ΝΔ θα προχωρήσει μετά τη νίκη της και σε αλλαγές για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και στο νόμο περί ευθύνης υπουργών. Ο κ. Σαμαράς υπενθύμισε πως το άρθρο 60 του Συντάγματος προβλέπει ότι οι βουλευτές έχουν απεριόριστο δικαίωμα γνώμης, ψηφίζουν κατά συνείδηση και η παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα είναι δικαίωμα του βουλευτή. «Ο ΣΥΡΙΖΑ διακήρυξε ότι οι έδρες είναι ιδιοκτησία του κόμματος» είπε. «Πρώτα το κόμμα και μετά η δημοκρατία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά οι Έλληνες θέλουν να παραμείνουν στην Ευρώπη. Δεν θα μετακομίσουμε στη Βόρεια Κορέα, επειδή το ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο ίδιος εξήγγειλε επίσης πως οι αποδοχές στο Δημόσιο θα αυξηθούν και θα δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις εργασίας και στον ιδιωτικό τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο σημείο που θα μιλούσε ο Αντώνης Σαμαράς στην Κομοτηνή πριν την ομιλία.

Το τηλεφώνημα έγινε στην τοπική εφημερίδα «Χρόνος» και ο άγνωστος έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, εκεί που ήταν προγραμματισμένη η ομιλία Σαμαρά για τις 18.30. Μάλιστα ο άγνωστος έκανε λόγο για προθεσμία 20 λεπτών.

Η αστυνομία προχώρησε σε έλεγχο του χώρου, χωρίς να τροποποιηθεί το πρόγραμμα του κ. Σαμαρά.



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου