ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

"Σεβαστείτε το όνομα και την ιστορία του ΠΥΡΣΟΥ" ...

Ο ΠΥΡΣΟΣ έχασε και μέσα στο Βατανιακό με το βαρύ σκορ 4-1. Στο Βατανιακό που μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ δεν κάνει προπονήσεις, δεν έχει παίκτες και προπονητή, δεν συμπληρώνει την
αποστολή, δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης, δεν έχει σοβαρότητα, δεν έχει αξιοπρέπεια. Η ομάδα μας πλέον έχει γίνει «ρόμπα ξεκούμπωτη».


Η διοίκηση του ΠΥΡΣΟΥ που πέρσι στο δεύτερο γύρω έφτυσε αίμα για να σώσει την ομάδα, ξοδεύοντας μάλιστα πολλά, φέτος «κατσιάρωσε» κατά το κοινώς λεγόμενο. Και να σκεφτεί κανείς ότι το καλοκαίρι η ομάδα υποτίθεται ότι πήγαινε για πρωτάθλημα. Μιλάμε για πράγματα εκτός πραγματικότητας. Ο εκ Γρεβενών επενδυτής, που εμφανίστηκε πρόσφατα, δήλωσε ότι θα βοηθήσει και οικονομικά και αγωνιστικά, αλλά ακόμα τον περιμένουν στα Γρεβενά. Από αύριο σε αύριο το πάει. Εκτός βέβαια αν φέρει στα Γρεβενά την ομάδα της Νίκης Βόλου και καταφέρει έτσι να σώσει τον ΠΥΡΣΟ. Όλα γίνονται. Προφανώς κέρδισε το 10λεπτο της δημοσιότητας του στα Γρεβενά και μην είδατε τον Παναγή. Πρόλαβε πάντως εγκαίρως να πει, κάνοντας και προεκλογικό παιχνίδι, ότι ο νυν βουλευτής του ζήτησε να βοηθήσει τον ΠΥΡΣΟ. Με λίγα λόγια να πάρουμε από τον ΠΥΡΣΟ, όχι να δώσουμε. Οι παίκτες του ΠΥΡΣΟΥ από την άλλη μεριά απ΄ ότι φαίνεται είναι άξιοι μόνο να στέλνουν ευχαριστήρια στους φίλους του ΠΥΡΣΟΥ που κάλυψαν τα έξοδα της ομάδας να πάνε σήμερα στην Κατερίνη. Οι καλοπροαίρετοι αυτοί φίλοι του ΠΥΡΣΟΥ, που είναι γνωστή και δεν αμφισβητείται από κανέναν η αγάπη τους για την ομάδα, τι κατάφεραν σήμερα με την ενέργεια τους αυτή; Επέτρεψαν στον πεθαμένο Βατανιακό να ασελγήσει και αυτός με τη σειρά του στο πτώμα της ομάδας μας. Δεν θα ήταν καλύτερο να είχε αποσυρθεί η ομάδα μας από το πρωτάθλημα;

Ο ΠΥΡΣΟΣ εφόσον δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια (δεν λέω να σωθεί) πρέπει να αποσυρθεί από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι αυτό πονάει λιγότερο από τα συνεχόμενα χαστούκια που τρώμε φέτος και την άθλια εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας.

Διοικούντες την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ σεβαστείτε τη φανέλα της ομάδας μας, σεβαστείτε το όνομα και την ιστορία του ΠΥΡΣΟΥ. Λυπηθείτε τους λίγους φιλάθλους που έμειναν στην ομάδα. Εφόσον δεν υπάρχει λύση για συνέχεια με αξιοπρέπεια

ΑΠΟΣΥΡΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Βασίλης Καραγιάννης

3 σχόλια:

  1. Ρομπα ξεκουμπωντη?Μαλλον δεν σου εχουν μαθει να αγωνιζεσαι,χωρις απαραιτητα να κινηγας την πρωτη θεση.γιατι εγω οπως και αρκετοι συμπολιτες μου αυτο θεωρω αξιοπρεπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ Κ. ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Βασίλη,
    Καταρχήν σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Είμαι όμως υποχρεωμένος για την αποκατάσταση της αλήθειας να παραθέσω τα γεγονότα του διημέρου όπως έγιναν.
    Το μεσημέρι του Σαββάτου συναντήθηκα με ποδοσφαιριστές του Πυρσού και τους ρώτησα τι σκέφτονταν να κάνουν από τη στιγμή που η διοίκηση δήλωσε αδυναμία παροχής μαζικού μεταφορικού μέσου για την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής. Μου ανέφεραν ότι είχαν αποφασίσει όλοι να μαζέψουν χρήματα μεταξύ τους για τη βενζίνη και η μετακίνησή τους θα γινόταν με ιδιωτικά αυτοκίνητά τους, παρά το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι από την αρχή σχεδόν της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
    Το γεγονός προκάλεσε την ευαισθησία μου. Θα ήταν η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που ποδοσφαιριστές του Πυρσού θα μετακινούνταν έτσι, γεγονός που θα προκαλούσε τη χλεύη του κόσμου και τη γελοιοποίηση της αγαπημένης μας ομάδας.
    Το ίδιο βράδυ συναντήθηκα με το Βασίλη Λάζο και αποφασίσαμε την από κοινού ανάληψη της οικονομικής ευθύνης για τη μεταφορά. των παικτών με λεωφορείο. Εξασφαλίσαμε έτσι την ΑΣΦΑΛΗ και άνετη μετακίνησή τους, ούτως ώστε να συνδράμουμε στην όσο το δυνατόν αξιοπρεπή παρουσία του Πυρσού στον αγώνα εναντίον του Βατανιακού, που αποτελούσε ίσως την τελευταία ευκαιρία για τη σωτηρία του.
    Οι ποδοσφαιριστές θεώρησαν σκόπιμο να μας ευχαριστήσουν δημόσια για την κίνησή μας αυτή δείχνοντας έτσι μ' αυτόν τον τρόπο ΤΟ ΗΘΟΣ που τους διακρίνει και την ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ που απαιτούν οι περιστάσεις. Οφείλω να τους συγχαρώ για την ενέργειά τους αυτή, αν και όλοι γνωρίζουν ότι δεν την είχαμε καμιά προσωπική ανάγκη, αφού το μοναδικό κίνητρό μας -πράγμα που σ' ευχαριστούμε που το αναγνωρίζεις- ήταν η παθολογική μας αγάπη για τον ΠΥΡΣΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή