ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

H ποpνοστάρ με τη μαντίλα που διχάζει τον Λίβανο


Η Mia Khalifa είναι η Λιβανέζα ποpvοστάρ που κατέχει την πρώτη θέση στην αναζήτηση της ιστοσελίδας P*rnHub, εκθρονίζοντας μόλις μέσα σε 3 μήνες από την πρώτη της εμφάνιση


τη βετεράνο Lisa Ann, που μονοπωλούσε την κορυφή. 
Η 21χρονη εντάχθηκε στη βιομηχανία του ποpνό αμέσως μόλις αύξησε (κατά 3 φορές) το πάλαι ποτέ ανύπαρκτο στή8ος της και τώρα αποτελεί την πιο καuτή ποpvοστάρ της διπλανής πόρτας.
Όμως η νεαρή έπεσε θύμα απειλών από συμπατριώτες της στο Τwitter, οι οποίοι μάλλον δεν εγκρίνουν τη δουλειά της. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα σχόλια δύο αντρών, στα οποία ο πρώτος της έγραψε «Είμαι Παλαιστίνιος πατριώτης και αυτό που κάνεις είναι ντροπή», ενώ ο δεύτερος φαίνεται πως έγινε ακόμα πιο ακραίος, λέγοντάς της «Το κεφάλι σου θα κοπεί στο όνομα του Αλλάχ».
Όπως αποκάλυψε το έντυπο Lebanese Examiner, οι συντοπίτες της είναι έξαλλοι μαζί της, καθώς εκείνη δεν σταματά να επιδεικνύει στο Ιnstagram και στο Τwitter τόσο τη λιβανέζικη καταγωγή της, όσο και το τατουάζ που έχει, με την επιγραφή «Koullouna lil-watan, lil'oula lil-'alam».
Επιπλέον, έχει ένα άλλο τατουάζ, τις Λιβανέζικες Ένοπλες Δυνάμεις, και στην ερώτηση γιατί το έκανε εκείνη απαντά ότι έχει τις δικές της πολιτικές απόψεις. Μάλιστα, απαντά χαρακτηριστικά σε όλους εκείνους που την κατακρίνουν, ρωτώντας τους: «Η Μέση Ανατολή δεν έχει πιο σημαντικά πράγματα να ανησυχήσει από μένα; Όπως το να βρει έναν πρόεδρο; Ή να αντισταθεί στο Ισλαμικό Κράτος;».
Η Khalifa ζει στο Μαϊάμι, ενώ είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ τα μαύρα κοκάλινα γυαλιά της. Δηλώνει ότι λατρεύει το διάβασμα και πως ο Σαίξπηρ είναι ο αγαπημένος της συγγραφέας.


e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου