ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Πώς ξεκίνησε το πολυ- αναμενόμενο δελτίο του Mega η Τρέμη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πρώτες λέξεις μετά την επιστροφή της στο Μεγάλο Κανάλι
Το Mega παίζει το τελευταίο του χαρτί, με την επιστροφή της Όλγας Τρέμη ως παρουσιάστριας του δελτίου, με νέο σχολιαστή τον Νίκο Ευαγγελάτο και
«σταθερή» αξία τον Γιάννη Πρετεντέρη, σε συνδυασμό και με τον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς «Κάτω Παρτάλι», αλλά και την αυριανή πρεμιέρα της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος».


Η επιστροφή της Όλγας Τρέμη μάλιστα είναι ένα γεγονός που συζητήθηκε πολύ τόσο απο τους τηλεθεατές όσο και από τους δημοσιογράφους, ενώ ακόμη και το ίδιο το κανάλι προχώρησε στην ετοιμασία και προβολή τρέιλερ για το δελτίο ειδήσεων, στο οποίο η κυρία Τρέμη με αποφασιστικό τόνο προειδοποίησε πως θα είμαστε "όλοι μαζί", με τα θέματα "όλα στο τραπέζι",
tremi evagelatos

Στην έναρξη τα βλέμματα καρφώθηκαν επάνω της, για ένα σχόλιο ή ένα χαμόγελο, ενώ οι πιο υποψιασμένοι ψιθύριζαν ότι κατά πάσα πιθανότητα δε θα κάνει καμία αναφορά... Όπως και έγινε. Α πολυαναμενόμενη έναρξη έγινε χωρίς καμμία αναφορά στην επιστροφή της στην παρουσίαση. Η δημοσιογράφος, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και ένα γκρι σακάκι, χωρίς το κόσμημα-σήμα κατατεθέν στον λαιμό, μπήκε κατευθείαν στα θέματα της επικαιρότητας. "Πολεμικός συναγερμός στη Δύση", ήταν οι πρώτες λέξεις της στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού.

Αρχικά σχολίασε κάποια από τα γεγονότα με τον Γιάννη Πρετεντέρη, ενώ αργότερα στο παιχνίδι του σχολιασμού έβαλε και τον Νίκο Ευαγγελάτο, τον οποίο πρώτα καλωσόρισε τόσο στο Mega όσο και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.
Ενδιαφέρον είχε η έναρξη της τοποθέτησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κου Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος ευχήθηκε η παρουσία του στο δελτίο να είναι θετικός οιωνός, κουβέντα στην οποία η κυρία Τρέμη αρκέστηκε να χαμογελάσει.

Δες την έναρξη του δελτίου:




toratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου