ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Δείτε τη Στέλλα Μπεζαντάκου μετά από χρόνια και την αλλαγή στη ζωή της... [photo]



Η Στέλλα Μπεζαντάκου άλλαξε...



Γύριζε σελίδα στη ζωή της και πλέον ασχολείται με την εκτροφή σκυλιών. Μάλιστα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την εκπαίδευσή τους και σύντομα σκοπεύει να πάει στην Γερμανία για να πάρει και πτυχίο.

«Δεν δηλώνω ακόμα εκπαιδεύτρια. Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα. Μόνο σεμινάρια μπορείς να κάνεις. Γι' αυτό εξάλλου υπάρχουν τόσοι που δηλώνουν εκπαιδευτές χωρίς να είναι.

Μερικοί ούτε καν αγαπούν τα σκυλιά. Εγώ τα λατρεύω και μου βγήκε αβίαστα αυτή η ενασχόληση. Όταν εκπαιδεύω έναν σκύλο νιώθω καλύτερα απ' ότι ένιωθα όταν έβγαινα στην πίστα» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Αν και λατρεύει το τραγούδι, δεν της άρεσαν τα όσα έζησε στην νύχτα. Μάλιστα, σκοπεύει κάποια στιγμή να βγάλει ένα τραγούδι για τους θαυμαστές της , οι οποίοι ακόμα της δείχνουν την αγάπη τους. «Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί πέντε χρόνια και έχουμε φτιάξει ένα κουκλίστικο σπίτι μέσα στο κτήμα. Είμαστε συνέχεια μαζί και δεν βαριόμαστε. Κάθε μέρα δίπλα του είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα. Νιώθω ότι τον αγαπώ όλο και πιο πολύ και ελπίζω να νιώθει κι εκείνος έτσι για μένα. Πίνουμε το καφεδάκι μας στη φύση, ασχολούμαστε με τα σκυλιά και τις δουλειές του κτήματος, πηγαίνουμε έξω για φαγητό ή ποτό με φίλους. Περνάμε όμορφα» είπε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε: «Είχα φτάσει σε ένα σημείο που τα είχα όλα: φήμη, δόξα, χρήμα. Ήμουν όμως δυστυχισμένη, δεν ένιωθα γεμάτη μέσα μου. Έτσι, άρχισα σταδιακά ν' αναθεωρώ. Ήταν μια σειρά πραγμάτων, διάφορες συγκυρίες που με οδήγησαν σε αυτό».





kamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου