ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Το κορίτσι του Θέμου, Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, παντρεύεται τον -ζάπλουτο- εκλεκτό της καρδιάς της! (photos)

Tο «καυτό» μοντέλο έκανε στροφή 180 μοιρών για τον 45χρονο Δημήτρη..
Κουφέτα σύντομα θα φάμε από το «καυτό» μοντέλο, Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, που παντρεύεται τον καλό της- και κατά τύχη ζάμπλουτο- Δημήτρη
Τζιώτη.






Οι περισσότεροι γνωρίζουν την Αγγελίνα Ματαλιωτάκη ως τη σέξι καλλονή, που φιγούραρε ημίγυμνη σε πολλά ανδρικά περιοδικά, ενώ το γυναικείο κοινό τη γνώρισε καλύτερα μέσα από τους δέκτες του Ant1 ως ένα από τα κορίτσια του Θέμου.



Πολλά είναι τα συγχαρητήρια, που δέχεται το εντυπωσιακό μοντέλο, αφού κατάφερε το ακατόρθωτο μέχρι στιγμής, να «τυλίξει» τον 45χρονο, αφήνοντας μια για πάντα την εργένικη ζωή του. Φανατικός εργένης, ο πολυσυζητημένος «πρίγκιπας» της σύγχρονης επικοινωνιακής ελίτ της Αθήνας, όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν, φαίνεται πως της έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου.



Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μία σχέση που, κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, το μοντέλο έκανε στροφή 180 μοιρών τόσο στην εμφάνισή της όσο και στις επαγγελματικές της επιλογές. Συνοδεύοντας πλέον παντού και επίσημα τον σύντροφο της ,που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας!



Γόνος μια από τις καλύτερες οικογένειες με τεράστια περιουσία και πτυχία στο βιογραφικό του, αλλά και μια έντονη lifystyle ζωή, που κατά καιρούς έχει προκαλέσει συζητήσεις! 
Ο έρωτας τους συμφωνά με τους επαΐοντες είναι μόλις λίγων μηνών αλλά οι δυο τους είναι σαν να γνωρίζονται πολλά χρόνια, τονίζουν, όσοι τους έχουν συναναστραφεί.
aggelina mataliotaki2



ienimerosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου