ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Το Playboy πέθανε, Ζήτω το Treats –Eπώνυμα γυμνά που κόβουν την ανάσα


Το περιοδικό φιλοδοξεί να γίνει το Playboy της νέας εποχής. Εμπνευστής του είναι ο φωτογράφος Στηβ Σόου ο οποίος δημιούργησε ένα ερωτικό και καλλιτεχνικό περιοδικό που γδύνει
επώνυμες για να τις φωτογραφήσει με έναν μοναδικό τρόπο. Ξεκίνησε το 2011 με ένα πρωτοποριακό εξώφυλλο και εκδίδεται δύο φορές το χρόνο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι περιέχει εικόνες που περιοδικά καθώς πρέπει όπως το Vogue, το  Elle και InStyle θεωρούν πολύ παράτολμες και τις πετάνε. Αυτά τα treats, τα απορρίματα, τα πήρε ο Σόου και τα κανε περιοδικό. Ο Σόου ξεκίνησε την καριέρα του στη φωτογραφία τη δεκαετία του '90 ως φωτογράφος του αντρικού περιοδικού «Maxim».





Για να πάρει κάποιος το περιοδικό πληρώνει 20 δολάρια ή μπορεί να κάνει ετήσια εγγραφή 65 δολαρίων. Το μυστικό της επιτυχίας του είναι οι διάσημες γυμνές, όπως η κόρη του Σον Πεν, Ντίλαν, η οποία έκανε το εξώφυλλο τον Απρίλιο του 2014 και το περιοδικό ξεπούλησε. Η ίδια η Πεν δεν πήρε δεκάρα για τη φωτογράφιση ενώ είχε δεχθεί πρόταση να φωτογραφηθεί για το Playboy με 150.000 δολάρια.

O Σόου είναι γνωστός και για τα διάσημα πάρτι που κάνει στη βίλα του στο Λος Αντζελες, τα οποία όμως, όπως ο ίδιος λέει, δεν μοιάζουν με αυτά του «Playboy» γιατί σε αυτά έρχονται όχι απλά όμορφες γυναίκες και όμορφοι άντρες αλλά και οι πιο κλασάτοι. Ο ίδιος μάλιστα έχει πει: «Ο Hugh Hefner είναι πανέξυπνος αλλά το "Playboy" πλέον είναι εκτός εποχής».






iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου