ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Η επανάσταση φορούσε... Prada

Η Γιάννα βγήκε και πανηγύρισε για τη νίκη του Τσίπρα. Είναι υπέρ των αλλαγών και των νέων ανθρώπων, είπε και κούνησε τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ τραγουδώντας το
«Bandiera Rossa».


Σε πλούσιες συνοικίες της Αθήνας, ο Τσίπρας σάρωσε. Αλλού ήλθε πρώτος και αλλού αύξησε εντυπωσιακά τα ποσοστά του. Οι επαναστάτες της Κουμουνδούρου και ο φτωχός Αλέξης που μένει στο νοίκι στην οδό Αρμονίας, έχει πέραση στις κυρίες της Εκάλης και της Φιλοθέης. Άλλωστε, η αρχηγός της επανάστασης των Prada, Γιάννα Αγγελοπούλου το επιβεβαίωσε.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στα βόρεια προάστια η μεγαλύτερη διαφορά παρατηρείται στο δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει ποσοστό 48,80% και τη ΝΔ 20,01%. Στο δήμο Αμαρουσίου το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ άγγιξε το 32,92% και της ΝΔ το 30,13%. Το ίδιο ίσχυσε και στο δήμο Πεντέλης, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε ποσοστό 32,76%, στο 100% της ενσωμάτωσης, και η ΝΔ 30,26%.

Στα Βριλήσσια η ΝΔ λαμβάνει 32,18% και ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε πάνω από 5 μονάδες φτάνοντας στο 31%. Στην Αγία Παρασκευή πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν 33% και η ΝΔ κοντά στο 30%

Στα νότια προάστια, η Γλυφάδα μετρίασε την ψαλίδα ανάμεσα στα δύο πρώτα κόμματα, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 32,79%, με τη Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί με 31,34%. Στα ίδια περίπου κινήθηκαν και οι ψηφοφόροι στο Παλαιό Φάληρο, με τον ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει ποσοστό 33,57% και τη ΝΔ 31,33%. Στο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, με την ιδιαιτερότητα του αεροδρομίου, ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 38,67% και η ΝΔ 23,22%.

Στη Λυκόβρυση πήρε 35% ο ΣΥΡΙΖΑ και 30% η ΝΔ. Μόνο στην Κηφισιά η ΝΔ πήρε 43% και ο ΣΥΡΙΖΑ 24%.

Κακόμοιρη εργατιά της Εκάλης και της Φιλοθέης. Σε έπληξαν τα μνημόνια και ψήφισες φοροελαφρύνσεις. Ο ΕΝΦΙΑ σε τσάκισε και τώρα που σου υποσχέθηκαν απαλλαγή έτρεξες σούμπιτη στην αγκαλιά της Αριστεράς.

Ο δε Τσίπρας κάνει πραγματικότητα το όνειρο του κάθε Αριστερού. Να πολεμήσει το σύστημα από μέσα. Και πόσο δίκιο είχε ο Στάλιν. «Οι καπιταλιστές θα μας πουλήσουν το σκοινί με το οποίο θα τους κρεμάσουμε».


Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου